ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ούτε ο Μότα δεν το πίστευε! Η… επίμαχη ΔΗΛΩΣΗ λίγες μέρες πριν και το ΚΡΙΣΙΜΟ μέλλον με Αναστασίου

Ούτε ο Μότα δεν το πίστευε! Η… επίμαχη ΔΗΛΩΣΗ λίγες μέρες πριν και το ΚΡΙΣΙΜΟ μέλλον με Αναστασίου

Τελικά αντί επιθετικός προέκυψε ο… Μάρκο Μότα για την Ομόνοια στην τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Ο Ιταλός μπακ εκεί που ήταν ξεγραμμένος και στην πόρτα της εξόδου από την Ομόνοια εν τέλει εγγράφηκε στο ρόστερ του τριφυλλιού αφού δεν καρποφόρησαν οι προσπάθειες για απόκτηση επιθετικού.

Ο 32χρονος μπακ είχε έρθει το καλοκαίρι στην Κύπρο μετά βαΐων και κλάδων όμως ένας σοβαρός τραυματισμός τον έθεσε εκτός ομάδας μέχρι τον Ιανουάριο. Αρχικά ο Γιάννης Αναστασίου είχε δηλώσει πως θα τον εγγράψει στο ρόστερ όμως στη συνέχεια μετάνιωσε. 

Μάλιστα ο Μότα μια εβδομάδα πριν, στις 25 Ιανουαρίου σε δηλώσεις που είχε παραχωρήσει στην Ιταλία (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) δήλωνε κατά λέξη: «Από το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα υπέγραψα ένα καλό συμβόλαιο, μιας και με ήθελαν διακαώς, αλλά από το καλοκαίρι πολλά πράγματα έχουν αλλάξει, στην ομάδα και στον πάγκο. Το μέλλον μου, πιθανότατα, θα είναι αλλού».

Ακόμη και ο Ιταλός μια εβδομάδα πριν πίστευε πως δεν είχε μέλλον στην Ομόνοια όμως πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Ο Αναστασίου θα τον έχει στη διάθεση του κανονικά και μένει να φανεί στο γήπεδο αν η Ομόνοια έπραξε σωστά… 

Είναι γεγονός πως ο Ιταλός ήταν ένα από τα… ΜΠΑΜ του περασμένου καλοκαιριού όμως ακόμη δεν τον είδαμε ούτε καν να προθερμαίνεται με την πράσινη φανέλα σε επίσημο αγώνα. Αν και ο ίδιος έχει την όρεξη αλλά και την δύναμη να αποδείξει ότι η Ομόνοια έπραξε σωστά θα το κρίνουμε στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ενδιαφέρον θα έχει και η διαχείριση του Ιταλού από τον Γιάννη Αναστασίου, από την στιγμή που τον έκοψε αρχικά…

Α.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top