ΚΡΙΜΑ για Παπαφώτη, ΑΛΛΑ…

ΚΡΙΜΑ για Παπαφώτη, ΑΛΛΑ…

Ο Βασίλης Παπαφώτης την χρονιά 2017-2018 έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με τα χρώματα της Δόξας.

Ο μεσοεπιθετικός που ανδρώθηκε στο ΑΠΟΕΛ και καθιερώθηκε στην Δόξα, το περασμένο καλοκαίρι ακούστηκε πως είχε προταθεί στην Ανόρθωση και η περίπτωσή του όμως δεν προχώρησε παρά κάποιες αρχικές κουβέντες που είχαν γίνει. Έγινε και η γνωστή περιπέτεια του παίκτη στη Λάρισσα, όμως εν τέλει η σεζόν 2018-2019 (φέτος δηλαδή) τον βρήκε ξανά στην Δόξα. Σαν και δεν έφυγε ποτέ που λέμε.

Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά όμως, ο Παπαφώτης ταλαιπωρήθηκε και από τραυματισμούς με αποτέλεσμα μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου να έχει καταγράψει 13 συμμετοχές (οι 7 ερχόμενος από τον πάγκο) έχοντας ένα γκολ μόνο.

Το σημαντικό για τον ίδιο είναι να επιστρέψει δριμύτερος, πιο δυνατός καθώς δυνατότητες έχει και το γνωρίζει πολύ καλά και ο Βασίλης αυτό το πράγμα. Είναι από τα Κυπριόπουλα που έχουν τα εχέγγυα να πάνε ψηλά και να παίξουν καλό ποδόσφαιρο μιας και είναι δουλευταράς και παιδί χαμηλών τόνων. Έτσι έχουν να λένε όσοι βρίσκονται στο περιβάλλον του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Εκκενώνεται το αεροδρόμιο Πάφου - Ήχησαν ξανά οι σειρήνες στο Ακρωτήρι

LIVE: Εκκενώνεται το αεροδρόμιο Πάφου - Ήχησαν ξανά οι σειρήνες στο Ακρωτήρι

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν που απάντησε με μπαράζ αντιποίνων σε αμερικανικούς στόχους της περιοχής Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE