Φθηνά τη γλίτωσε ο Μιλουτίνοφ – Τα νεότερα και για Παπανικολάου, Πρίντεζη

Φθηνά τη γλίτωσε ο Μιλουτίνοφ – Τα νεότερα και για Παπανικολάου, Πρίντεζη

Φθηνά τη γλίτωσε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (7/2, 21:05).

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ τραυματίστηκε στο ματς πρωταθλήματος με τον Ήφαιστο Λήμνου την Κυριακή και προκάλεσε ανησυχίες στις τάξεις του Ολυμπιακού. Εντούτοις, ο σέντερ των «ερυθρολεύκων» τη γλίτωσε… φθηνά, καθώς οι εξετάσεις έδειξαν κάκωση στην αριστερή κνήμη.

Ο 24χρονος Σέρβος ακολούθησε συντηρητική αγωγή σήμερα και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ την Πέμπτη.

Από ‘κει και πέρα, ο Κώστας Παπανικολάου παραμένει αμφίβολος για την προαναφερθείσα υποχρέωση αφού και σήμερα προπονήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς.

Ο Γιώργος Πρίντεζης υποβλήθηκε σε θεραπεία, ωστόσο αναμένεται να είναι απολύτως έτοιμος για την αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE