Τι είπε για το επόμενο παιχνίδι αλλά και για την ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ του στην Ομόνοια – «Θέλω να…»

Τι είπε για το επόμενο παιχνίδι αλλά και για την ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ του στην Ομόνοια – «Θέλω να…»

Η Ομόνοια ενημερώνει…

«Η τρίτη επιτυχία στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος είναι το ζητούμενο για την ΟΜΟΝΟΙΑ U15 αυτή την αγωνιστική. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πάφος FC και θέλει το «τρίποντο» για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε ο Νικόλας Κυριακίδης, ο οποίος ήρθε ως μεταγραφή στην ομάδα από το ΘΟΪ στη χειμερινή περίοδο.

«Θα είναι αρκετά δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως η Πάφος FC. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για τη νίκη, για να δώσουμε συνέχεια στην πολύ καλή πορεία μας, να διατηρήσουμε το αήττητο και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Έχουμε την ποιότητα για να κερδίσουμε το παιχνίδι», το αρχικό σχόλιο του επιθετικού της ομάδα μας.

Κληθείς να σχολιάσει τη μεταγραφή του στην ΟΜΟΝΟΙΑ από το ΘΟΪ, τόνισε: «Θέλω να βελτιωθώ ως ποδοσφαιριστής, να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και φυσικά στο μέλλον να δοκιμάσω την τύχη μου στο εξωτερικό. Αγωνίζομαι ως ακραίος επιθετικός και τα κύριά μου χαρακτηριστικά είναι η ταχύτητα, η τεχνική και το σκοράρισμα».

Το παιχνίδι απέναντι στην Πάφος FC θα διεξαχθεί το Σάββατο (09/02) στα βοηθητικά γήπεδα της παφιακής ομάδας και θα αρχίσει στις 12:00».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE