LIFESTYLE

Το πρόβλημα υγείας της μητέρας της Καραντώνη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 Το πρόβλημα υγείας της μητέρας της Καραντώνη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

strong>Η μητέρα της παρουσιάστριας του ΣΙΓΜΑ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και χρειάστηκε να κάνει μια χειρουργική επέμβαση. 

Στο νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η μητέρα της παρουσιάστριας της 'Παραδοσιακής Βραδιάς', Αργυρούλα Καραντώνη.

Το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας μέσω της εκπομπής 'Όλα Καλά'.  Η Χριστιάνα Αντωνίου μίλησε για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η μητέρα της Άντρης και όλα πήγαν καλά.

Ανάμεσα στα άλλα η Χριστιάνα Αντωνίου μίλησε για την αγωνία της Καραντώνη για την μαμά της, κάτι όμως που δεν αφηνει να φανεί ως επαγγελματίας που είναι και δεν επηρεάζει την δουλειά της.

Η Αργυρούλα Καραντώνη πριν μερικές μέρες μοιράστηκε μέσω των social media την απογοήτευσή της προς τους κυβερνώντες. Όπως έγραψε ήταν άρρωστη, όμως δεν μπορούσε να παραμείνει στο κρεβάτι, αφού ο γιος της με ειδικές ικανότητες δεν είχε κάποιον για να τον φροντίσει. 

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση της Αργυρούλας Καραντώνη: 

img class="single-image" src="https://www.tothemaonline.com/img/path/314d131b-c9ee-4eba-997f-3032abf89844_arg.JPG" alt="" width="500" />

H Αργυρούλα Καραντώνη ποζάρει με τις κόρες της

img class="single-image" src="https://www.tothemaonline.com/img/path/4e8fb140-6ebc-49d2-a6a7-d56c7c4de9fe_a.jpg" alt="" width="500" />

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top