LIFESTYLE

Στα όρια της η σύζυγός του υπουργού Κώστα Καδή με τον Τάσο Τρύφωνος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στα όρια της η σύζυγός του υπουργού Κώστα Καδή με τον Τάσο Τρύφωνος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γιατί ένιωσε ντροπή, παρακολουθώντας την εκπομπή «Αδύναμος Κρίκος» με τα δύο της παιδιά η σύζυγός του Υπουργού Γεωργίας, Κώστα Καδή;

Η Μαρίνα Μιχαηλίδου Καδή, με μια ανάρτησή της στα social media εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της προς τον παρουσιαστή του «Αδύναμου Κρίκου», ύστερα από την προβολή του επεισοδίου της Δευτέρας, 7/1, με 10χρονους μαθητές.

Όπως έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook την Δευτέρα, 7/1: «Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου. Παιχνίδι γνώσεων για παιδιά. Ο παρουσιαστής απευθύνεται σε ένα από τα δεκάχρονα κορίτσια και της λέει: «Είσαι πολύ όμορφη το ξέρεις; Όταν μεγαλώσεις πρέπει να πας στα καλλιστεία. Θα γίνεις star Κύπρος!».

Και συνέχισε η σύζυγός του Υπουργού Γεωργίας: «Το επαναλαμβάνει άλλες δύο φορές μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Της λέει ξανά και ξανά ότι είναι όμορφη και θα γίνει Star Κύπρος. Από πού να το πιάσω και από που να το αφήσω; Το ότι το κορίτσι ήταν εκεί για παιχνίδι ΓΝΩΣΕΩΝ; Το ότι η ομορφιά ενός κοριτσιού δεν αφορά τον οποιοδήποτε παρουσιαστή; Το ότι υπήρχαν άλλα δύο κορίτσια, τα οποία σε αυτή την τρυφερή ηλικία μπορεί να ένιωσαν άσχημα; Τι άλλο να πω; Μόνο ότι ένιωσα ντροπή, παρακολουθώντας την εκπομπή με τα δύο μου παιδιά

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Μαρίνα Μιχαηλίδου Καδή σπούδασε ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και συνέχισε με διδακτορικές σπουδές στον τομέα της διαχείρισης του περιβάλλοντος. Παράλληλα με την εργασία της ασχολείται με τη συγγραφή παιδικών βιβλίων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top