LIFESTYLE

Το πρόβλημα υγείας της μητέρας της Καραντώνη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 Το πρόβλημα υγείας της μητέρας της Καραντώνη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

strong>Η μητέρα της παρουσιάστριας του ΣΙΓΜΑ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και χρειάστηκε να κάνει μια χειρουργική επέμβαση. 

Στο νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η μητέρα της παρουσιάστριας της 'Παραδοσιακής Βραδιάς', Αργυρούλα Καραντώνη.

Το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας μέσω της εκπομπής 'Όλα Καλά'.  Η Χριστιάνα Αντωνίου μίλησε για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η μητέρα της Άντρης και όλα πήγαν καλά.

Ανάμεσα στα άλλα η Χριστιάνα Αντωνίου μίλησε για την αγωνία της Καραντώνη για την μαμά της, κάτι όμως που δεν αφηνει να φανεί ως επαγγελματίας που είναι και δεν επηρεάζει την δουλειά της.

Η Αργυρούλα Καραντώνη πριν μερικές μέρες μοιράστηκε μέσω των social media την απογοήτευσή της προς τους κυβερνώντες. Όπως έγραψε ήταν άρρωστη, όμως δεν μπορούσε να παραμείνει στο κρεβάτι, αφού ο γιος της με ειδικές ικανότητες δεν είχε κάποιον για να τον φροντίσει. 

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση της Αργυρούλας Καραντώνη: 

img class="single-image" src="https://www.tothemaonline.com/img/path/314d131b-c9ee-4eba-997f-3032abf89844_arg.JPG" alt="" width="500" />

H Αργυρούλα Καραντώνη ποζάρει με τις κόρες της

img class="single-image" src="https://www.tothemaonline.com/img/path/4e8fb140-6ebc-49d2-a6a7-d56c7c4de9fe_a.jpg" alt="" width="500" />

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Ερχονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες - Ολα όσα περιλαμβάνει το καιρικό «μενού»

Σάβια Ορφανίδου στο «Τ» : «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την κόρη μου, είναι σαν να μην υπήρχα»

Eurovision 2024: Σκόνη και θρύψαλα έκανε ο Ελβετός το βραβείο του - Η viral στιγμή με το «ατύχημα»

Νότια Αφρική: Άνδρας ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια, πέντε ημέρες μετά την κατάρρευση κτιρίου στην πόλη Τζορτζ



ΠτΔ: « Όταν κάποιος δεν είναι διατεθειμένος να συζητήσει σημαίνει αισθάνεται αδυναμία για τις θέσεις του»

ΠτΔ: « Όταν κάποιος δεν είναι διατεθειμένος να συζητήσει σημαίνει αισθάνεται αδυναμία για τις θέσεις του»

Όταν κάποιος δεν είναι διατεθειμένος να συζητήσει καν σημαίνει αισθάνεται αδυναμία για τις θέσεις του, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η δική μας πλευρά είναι έτοιμη για την επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top