Το εκρηκτικό, σέξι τσιφτετέλι Κωστάκη- Χαραλαμπίδου στο «Στην υγειά μας» - VIDEO

Το εκρηκτικό, σέξι τσιφτετέλι Κωστάκη- Χαραλαμπίδου στο «Στην υγειά μας» - VIDEO

Χαμός έγινε και πάλι στην εκπομπή «Στην υγειά μας», καθώς όχι μία αλλά δύο κυρίες ξεσήκωσαν το πλήθος με τα τσιφτετέλια τους.

Ο λόγος για την Ράνια Κωστάκη και την Μάγκι Χαραλαμπίδου, οι οποίες θέλησαν να βάλουν «κάτω» όλες όσες έχουν χορέψει κατά καιρούς στο πλατό της εκπομπής.

Η Μάγκι Χαραλαμπίδου και η Ράνια Κωστάκη λικνίστηκαν με την ερμηνεία του Γιώργου Μαργαρίτη και απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Μάλιστα οι μίνι φούστες που φορούσαν δεν τις εμπόδισαν να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό και να χορέψουν με την καρδιά τους.

AΠΟ iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΚΕΛ: Λεπτή ισορροπία ανάμεσα σε σταθερότητα και ανανέωση -Λουκαΐδης και Δαμιανού εντός, Χαραλαμπίδου και Κώστα εκτός

ΑΚΕΛ: Λεπτή ισορροπία ανάμεσα σε σταθερότητα και ανανέωση -Λουκαΐδης και Δαμιανού εντός, Χαραλαμπίδου και Κώστα εκτός

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, στη συνεδρίαση που σηματοδότησε την εκκίνηση της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές του 2026, πήρε αποφάσεις που προκαλούν πολιτικό αντίκτυπο και συζητήσεις εντός και εκτός κόμματος. Η εξαίρεση από τον κανόνα των τριών θητειών για τους βουλευτές Γιώργο Λουκαΐδη και Άριστο Δαμιανού, σε συνδυασμό με την απουσία από τα ψηφοδέλτια της Ειρήνης Χαραλαμπίδου και του Κώστα Κώστα, δημιουργεί μια νέα πραγματικότητα τόσο για την κοινοβουλευτική ομάδα του ΑΚΕΛ όσο και για τις ισορροπίες στη βάση.

BEST OF TOTHEMAONLINE