«Εξ υπαρχής άκυρο το δελτίο του Ουζόχο – Μπορεί να γίνει προσφυγή στο CAS»

«Εξ υπαρχής άκυρο το δελτίο του Ουζόχο – Μπορεί να γίνει προσφυγή στο CAS»

Μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα για μπάλα» της Cytavision, ο γνωστός νομικός Λύσανδρος Λυσάνδρου, αναφέρθηκε και στην υπόθεση Φράνσις Ουζόχο, τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

«Θεωρώ ότι η απόφαση του ΚΟΑ ανέτρεψε τα δεδομένα. Την πρώτη φορά είπε πως εκδόθηκε νομότυπα το δελτίο υγείας του Ουζόχο, αλλά μετά ήρθε και το ακύρωσε. Αντιλαμβάνονται ότι προέκυψαν νέα στοιχεία από τις αστυνομικές έρευνες».

Όταν οι αναλύσεις δεν είναι του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, αλλά άλλου προσώπου, προκύπτει θέμα πλαστοπροσωπίας και η ακύρωση ήταν φυσιολογική εξέλιξη».

Για το αν ήταν εξ υπαρχής άκυρο: «Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα, αλλά κατά τη δική μου άποψη εφ΄ όσον οι αναλύσεις δεν είναι του ποδοσφαιριστή, τότε το δελτίο είναι εξ υπαρχής άκυρο».

Με τα δεδομένα που έχουμε σήμερα, αν και δεν θέλω να προκαταλάβω την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, θεωρώ ότι θα είναι ο μηδενισμός της Ανόρθωσης και η τιμωρία της με αφαίρεση έξι βαθμών».

Για το αν μπορεί να προσφύγει στο εφετείο ή στο CAS κάποια από τις δύο ομάδες: «Φυσικά και μπορεί να πάει στο εφετείο. Είναι επίσης αναφαίρετο δικαίωμα κάποιας ομάδας να προσφύγει στο CAS».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE