ΥΠΕΣ για κατεδάφιση Μακέζνι - «Σεβαστές οι αποφάσεις του Δικαστηρίου»

ΥΠΕΣ για κατεδάφιση Μακέζνι - «Σεβαστές οι αποφάσεις του Δικαστηρίου»

Η Κύπρος είναι ένα κράτος δικαίου και το πιο σημαντικό είναι να γίνονται σεβαστές οι αποφάσεις των Δικαστηρίων, δήλωσε την Παρασκευή (15/2) ο Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Πετρίδης.

Σε δηλώσεις ύστερα από την παρουσία του ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για την υπόθεση του τεμαχίου γης όπου ανεγέρθηκε η αίθουσα δεξιώσεων «Κτήμα Μακένζυ», ο κ. Πετρίδης είπε πως «η Κύπρος είναι ένα κράτος δικαίου και το πιο σημαντικό σε ένα κράτος δικαίου είναι να γίνονται σεβαστές οι αποφάσεις του Δικαστηρίου. Αυτή είναι μια υπόθεση η οποία χρονολογείται, από πλευράς της κυβέρνησης έχει γίνει η κάθε δυνατή προσπάθεια για εξεύρεση μιας συμβιβαστικής λύσης η οποία να είναι κοινώς αποδεκτή» είπε και πρόσθεσε πως «αυτό δεν έχει καταστεί δυνατό».

Πάντα, συνέχισε «όλες οι ενέργειες του Υπουργείου ήταν στα πλαίσια των αποφάσεων του Δικαστηρίου και του Νόμου. Αυτή τη στιγμή δεν έχει βρεθεί αυτή η λύση έχει γίνει η ανάκτηση του Κτήματος (Μακένζυ) στις 17/1/2019 σύμφωνα πάντα με την απόφαση του Δικαστηρίου, αλλά η απόφαση αφορά και την παράδοση του Κτήματος ελεύθερου κατοχής».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Στη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, τη συμμετοχή του στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, καθώς και τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου την προσεχή Δευτέρα, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE