Σίλβα: «Νιώθω πολύ καλά για τα δύο γκολ που πέτυχα, αλλά…»

Σίλβα: «Νιώθω πολύ καλά για τα δύο γκολ που πέτυχα, αλλά…»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο Τσίρειο ανάμεσα στην ΑΕΛ και τη Νέα Σαλαμίνα, ο ποδοσφαιριστής της Λεμεσιανής ομάδας, Λεάντρο Σίλβα.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα σημαντικό τρίποντο για τη συνέχεια. Νιώθω πολύ καλά για τα δύο γκολ που πέτυχα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη. Αν σκόραρα δύο γκολ και δεν κερδίζαμε, δεν θα σήμαινε κάτι.

Θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό στο πρωτάθλημα, αλλά βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE