Ζητά το ΚΕΦΑΛΙ του πρώην προέδρου της Πέγειας ο Καραβίδας

Ζητά το ΚΕΦΑΛΙ του πρώην προέδρου της Πέγειας ο Καραβίδας

Τα τελευταία χρόνια ο Μιχάλης Μίτας, πρώην πρόεδρος της Πέγειας (είχε κατακτήσει το κύπελλο πάνω στην ΑΕΛ το 2009) είναι εκπρόσωπος της Δόξας στην Ομοσπονδία. 

Ο πρόεδρος της ομάδας της Κατωκοπιάς, Κώστας Χριστοδούλου Καραβίδας, του ζήτησε χθες βράδυ να παραιτηθεί από την ΚΟΠ, επειδή του είπε να ψηφίσει υπέρ και ψήφισε ενάντια στην αναβολή της 22ης αγωνιστικής.

Προκαλεί εντύπωση πως και… πήγε κόντρα στα θελήματα του διοικητικού ηγέτη της ομάδας που εκπροσωπεί, ο εκ Πέγειας παράγοντας της Ομοσπονδίας. 

Διακρίνεται δεξιά στη φωτό ο Μιχάλης Μίτας

Ως γνωστό σχετικό αίτημα είχε υποβάλει στην ΚΟΠ η Ανόρθωση, να αναβληθεί η αγωνιστική του Σαββατοκύριακου, μέχρι να εξετάσει την προσφυγή της για την υπόθεση Ουζόχο το Εφετείο. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE