Ζητά το ΚΕΦΑΛΙ του πρώην προέδρου της Πέγειας ο Καραβίδας

Ζητά το ΚΕΦΑΛΙ του πρώην προέδρου της Πέγειας ο Καραβίδας

Τα τελευταία χρόνια ο Μιχάλης Μίτας, πρώην πρόεδρος της Πέγειας (είχε κατακτήσει το κύπελλο πάνω στην ΑΕΛ το 2009) είναι εκπρόσωπος της Δόξας στην Ομοσπονδία. 

Ο πρόεδρος της ομάδας της Κατωκοπιάς, Κώστας Χριστοδούλου Καραβίδας, του ζήτησε χθες βράδυ να παραιτηθεί από την ΚΟΠ, επειδή του είπε να ψηφίσει υπέρ και ψήφισε ενάντια στην αναβολή της 22ης αγωνιστικής.

Προκαλεί εντύπωση πως και… πήγε κόντρα στα θελήματα του διοικητικού ηγέτη της ομάδας που εκπροσωπεί, ο εκ Πέγειας παράγοντας της Ομοσπονδίας. 

Διακρίνεται δεξιά στη φωτό ο Μιχάλης Μίτας

Ως γνωστό σχετικό αίτημα είχε υποβάλει στην ΚΟΠ η Ανόρθωση, να αναβληθεί η αγωνιστική του Σαββατοκύριακου, μέχρι να εξετάσει την προσφυγή της για την υπόθεση Ουζόχο το Εφετείο. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το διακύβευμα της νέας πενταμερούς διάσκεψης - Σημείο καμπής ή χαμένη ευκαιρία

Κυπριακό: Το διακύβευμα της νέας πενταμερούς διάσκεψης - Σημείο καμπής ή χαμένη ευκαιρία

Το Κυπριακό εισέρχεται ίσως στην πιο κρίσιμη καμπή, ενόψει της νέας πενταμερούς διάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο, στη Νέα Υόρκη.