ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζητά το ΚΕΦΑΛΙ του πρώην προέδρου της Πέγειας ο Καραβίδας

Ζητά το ΚΕΦΑΛΙ του πρώην προέδρου της Πέγειας ο Καραβίδας

Τα τελευταία χρόνια ο Μιχάλης Μίτας, πρώην πρόεδρος της Πέγειας (είχε κατακτήσει το κύπελλο πάνω στην ΑΕΛ το 2009) είναι εκπρόσωπος της Δόξας στην Ομοσπονδία. 

Ο πρόεδρος της ομάδας της Κατωκοπιάς, Κώστας Χριστοδούλου Καραβίδας, του ζήτησε χθες βράδυ να παραιτηθεί από την ΚΟΠ, επειδή του είπε να ψηφίσει υπέρ και ψήφισε ενάντια στην αναβολή της 22ης αγωνιστικής.

Προκαλεί εντύπωση πως και… πήγε κόντρα στα θελήματα του διοικητικού ηγέτη της ομάδας που εκπροσωπεί, ο εκ Πέγειας παράγοντας της Ομοσπονδίας. 

Διακρίνεται δεξιά στη φωτό ο Μιχάλης Μίτας

Ως γνωστό σχετικό αίτημα είχε υποβάλει στην ΚΟΠ η Ανόρθωση, να αναβληθεί η αγωνιστική του Σαββατοκύριακου, μέχρι να εξετάσει την προσφυγή της για την υπόθεση Ουζόχο το Εφετείο. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top