ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού στηρίζει το πρόγραμμα επιχορήγησης της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ειδικών Ολυμπιακών

Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού στηρίζει το πρόγραμμα επιχορήγησης της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ειδικών Ολυμπιακών

Στις 20 Φεβρουαρίου 2019, η Τσιμεντοποιία Βασιλικού παρευρέθηκε στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη που διοργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών (Special Olympics) για ανακοίνωση της συμμετοχής της Κυπριακής Ομάδας στους Παγκόσμιους Αγώνες.

Η Εταιρεία είναι ένας από τους υποστηρικτές του προγράμματος «Υιοθετήστε έναν αθλητή» που προωθεί η Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών, για την αποστολή της Κυπριακής Ομάδας στους Παγκόσμιους Αγώνες, που θα πραγματοποιηθούν στις 8-12 Μαρτίου 2019 στο Άμπου Ντάμπι.

Στη διάσκεψη, ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ειδικών Ολυμπιακών, παρουσίασαν την Κυπριακή Αποστολή Ειδικών Ολυμπιακών Αγώνων και παρέδωσαν τιμητικές πλακέτες στους υποστηρικτές. Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού έλαβε τιμητική πλακέτα για την «υιοθεσία» της αθλήτριας της ρυθμικής γυμναστικής, Λουκίας Γεωργίου.

Βασικός στόχος και φιλοσοφία των Ειδικών Ολυμπιακών Αγώνων είναι να δώσουν όσο το δυνατό περισσότερες ευκαιρίες στα άτομα με νοητική αναπηρία, μέσα από τη συμμετοχή τους σε αθλητικούς αγώνες. Στους Παγκόσμιους Ειδικούς Αγώνες του 2019, θα συμμετάσχουν 35 αθλητές των Ειδικών Ολυμπιακών Κύπρου, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στα αθλήματα στίβου, μπόουλινγκ, μπότσε, κολύμβησης, ενόργανης γυμναστικής, ρυθμικής γυμναστικής, ποδηλασίας και καλαθοσφαίρισης.

Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού εύχεται κάθε επιτυχία σε όλους τους αθλητές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top