ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας ο 18χρονος μαθητής που επιτέθηκε σε μαθητές και καθηγητές

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας ο 18χρονος μαθητής που επιτέθηκε σε μαθητές και καθηγητές

Καυγάς ξέσπασε την Τρίτη (26/02), σε σχολείο στη Λάρνακα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο μαθητές και δύο καθηγητές που φέρεται να δέχθηκαν επίθεση. 

Ο ένας εκ των μαθητών, ηλικίας 18 χρόνων, μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο Αθαλάσσας αφού φέρεται να επιτέθηκε σε άλλο 17χρονο μαθητή και σε δύο καθηγητές , στην Τεχνική Σχολή Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα.


Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε χθες ότι λίγο μετά τη μία το μεσημέρι δύο μαθητές ηλικίας 18 και 17 χρόνων φέρονται να τσακώθηκαν και ο δεύτερος να ζήτησε βοήθεια από καθηγητή.
 
Ο καθηγητής μπήκε στη μέση για να χωρίσει τους δύο μαθητές, με αποτέλεσμα ο 18χρονος να του επιτεθεί. Δεύτερος καθηγητής που επίσης επενέβη για να σταματήσει τον καυγά, έγινε στόχος επίθεσης από τον 18χρονο.
 
Ο 17χρονος μαθητής διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς, διαπιστώθηκε ότι έφερε ήπια κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους.
 
Ο ένας καθηγητές μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λάρνακα και από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι έφερε κάταγμα ρινικού οστού και θλάση κεφαλής και κρατήθηκε για νοσηλεία και παρακολούθηση.
 
Ο δεύτερος καθηγητής μετέβη με το δικό του αυτοκίνητο σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λευκωσία, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εκχυμώσεις.
  
Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 18χρονος ήταν «σε έξαλλη κατάσταση» και μεταφέρθηκε επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου, βάση δικαστικού διατάγματος, εξετάστηκε από ψυχίατρο και χθες βράδυ μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας.
 
(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΚΧΡ)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top