ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η προσοχή στη νέα συνάντηση Ντόναλντ Τραμπ – Κιμ Γιονγκ Ουν

Η προσοχή στη νέα συνάντηση Ντόναλντ Τραμπ – Κιμ Γιονγκ Ουν

Στο Ανόι στρέφονται όλα τα βλέμματα την Τετάρτη (27/02), ενόψει της πολυαναμενόμενης, δεύτερης, συνόδου κορυφής μεταξύ ΗΠΑ – Βόρειας Κορέας.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα έχει μια πρώτη κατ' ιδίαν συνάντηση με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν το απόγευμα της Τετάρτης στο Βιετνάμ, την οποία θα ακολουθήσει ένα επίσημο δείπνο των αρχηγών κρατών μαζί με τους συμβούλους τους, ενημέρωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Χάκαμπι Σάντερς τους δημοσιογράφους που συνοδεύουν τον Ρεπουμπλικάνο επί του προεδρικού αεροσκάφους.

Το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος των ΗΠΑ, θα συμμετάσχει σε μια συνάντηση με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία του Βιετνάμ, πριν από την έναρξη της συνόδου κορυφής ΗΠΑ-Βόρειας Κορέας το απόγευμα. Οι συναντήσεις και οι συνομιλίες των Τραμπ και Κιμ θα επαναληφθούν μεθαύριο Πέμπτη, σύμφωνα με την εκπρόσωπο.

Πρώτος έφτασε στο Βιετνάμ ο Κιμ Γιονγκ Ουν  και μάλιστα με τρένο. Ο συρμός στον οποίο επέβαινε ο Κιμ έφθασε στον σταθμό της παραμεθόριας πόλης Ντον Νταν, αφού πέρασε τα σύνορα με την Κίνα. Τον υποδέχθηκαν αξιωματούχοι της κυβέρνησης του Βιετνάμ. Οι αρχές είχαν στρώσει κόκκινο χαλί, ενώ τιμές απέδωσε άγημα του στρατού, με φόντο τις σημαίες των δύο χωρών.

Εικόνα: Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, ακολουθούμενος από μέλη της αντιπροσωπείας του, καλωσορίζεται στον σιδηροδρομικό σταθμό Dong Dang. Πίσω διακρίνεται το θωρακισμένο τρένο με το οποίο επέλεξε να ταξιδέψει (πηγή: EPA)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top