ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δύο άνδρες μπούκαραν σε όχημα γυναίκας και την κτύπησαν - Συνελήφθη ο ένας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δύο άνδρες μπούκαραν σε όχημα γυναίκας και την κτύπησαν - Συνελήφθη ο ένας

Πρόσωπο ηλικίας 52 ετών, συνελήφθη την Τρίτη (26/02), με δικαστικό ένταλμα για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ληστείας και  επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με καταγγελία που είχε γίνει στην Αστυνομία από 31χρονη, στις 2 Φεβρουαρίου, 2019, γύρω στις 2.40 τα ξημερώματα, ενώ βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης στη Λεμεσό, δύο άγνωστα της πρόσωπα εισήλθαν στο αυτοκίνητο της και της ζήτησαν να τους μεταφέρει σε νυχτερινό κέντρο για διασκέδαση.

Η 31χρονη, αφού τους μετέφερε σε άλλο χώρο στάθμευσης, τους ζήτησε να βγουν από το αυτοκίνητο και τότε ο ένας εκ των δύο αγνώστων την κτύπησε και της έκλεψε το κινητό της τηλέφωνο.

Ο 52χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ για την ίδια υπόθεση καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 51 ετών.   

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top