ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ κίνηση Πετρίδη – Στέλνει ΗΧΗΡΟ μήνυμα εντός αποδυτηρίων

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ κίνηση Πετρίδη – Στέλνει ΗΧΗΡΟ μήνυμα εντός αποδυτηρίων

Ξάφνιασε η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, αφού ανακοίνωσε πριν από λίγο την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ιταλό τεχνικό, Πάολο Τραμετσάνι, πριν καν ξεκινήσουν τα πλέι-οφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟΕΛ με Τραμετσάνι παραμονές της έναρξης των πλέι-οφ!

Συνήθως άλλες χρονιές τέτοια εποχή, ο Πρόδρομος Πετρίδης προχωρούσε σε αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία, προκειμένου να υπάρχει ένα… «τρακούνημα» στην ομάδα του, για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Φέτος όμως άλλαξε τακτική κι ενώ όλα είναι ανοιχτά στη «μάχη για τον τίτλο».

Αυτή η κίνηση βέβαια, στέλνει και ένα ηχηρό μήνυμα στους παίκτες με αφορμή τα πειθαρχικά παραπτώματα του Ενσούε που τον έθεσαν οριστικά εκτός ομάδας, ισχυροποιώντας τη θέση του Πάολο Τραμετσάνι, ο οποίος πλέον ξέρει ότι απολαμβάνει της πλήρους στήριξης και εμπιστοσύνης της διοίκησης, όντας το απόλυτο αφεντικό των αποδυτηρίων.

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE