ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από το πόδι του Κύπριου επιθετικού πήρε ένα ΣΠΟΥΔΑΙΟ τρίποντο και ισοβαθμεί με άλλους δύο

Από το πόδι του Κύπριου επιθετικού πήρε ένα ΣΠΟΥΔΑΙΟ τρίποντο και ισοβαθμεί με άλλους δύο

Την 5η της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγυρίζει η Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Μέσα στο «Τάσος Μάρκου» οι «βυσσινί» κέρδισαν το βράδυ της Δευτέρας με 1-0 τη Δόξα Κατωκοπιάς, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για ν’ ανοίξουν νωρίς το σκορ, κάτι που κατάφεραν στο 15ο λεπτό, μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Μηνά Αντωνίου.

Το γκολ βοήθησε στο να γίνει καλύτερο το παιχνίδι, με τη Δόξα να ψάχνει την αντίδραση, αλλά και την ΕΝΠ να κυνηγάει το δεύτερο γκολ.

Πέρα από το γκολ, το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης… στιγματίστηκε από την αναγκαστική αλλαγή του τερματοφύλακα των «βυσσινί», στο 37ο λεπτό, του Κλέιμαν μετά από πρόβλημα στον δικέφαλο.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος ημιχρόνου…

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με δύο αλλαγές ξεκίνησε το β΄ ημίχρονο η Δόξα, κάτι που την έκανε πιο επιθετική και επικίνδυνη για την εστία της ΕΝΠαραλιμνίου.

Ο Κάρλος, κυρίως, ήταν αυτός που έγινε περισσότερο επικίνδυνος για την εστία του Πέτρου, εντούτοις, ο Κύπριος πορτιέρο φώναξε παρών όποτε χρειάστηκε.

Η ΕΝΠ κράτησε το προβάδισμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Χρυσοβαλάντη Θεουλή, πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο που την φέρνει στους 20 βαθμούς, όσους έχει η Αλκή Ορόκλινη και η Δόξα Κατωκοπιάς.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΕΝΠ (Κάριτ Φελκ): Κλέιμαν (37΄ Πέτρου), Αμπαρτζουμιάν, Αγγελή, Κυριάκου, Βαλλιάνος, Ενόχ, Ριέρα, Ουντότζι, Κολοκούδιας (59΄ Μαϊσουράτζε), Αντωνίου, Ρασμούσεν (75΄ Ολίβα)

ΔΟΞΑ (Λούκας Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Περέιρα, Μουκτάρης, Τίνκου, Αλεξάνδρου, Μπόλιεβιτς, Ασαμόα, Ζατλ, Παπαφώτης (46΄ Νελσίνιο), Λουίς Κάρλος, Παβλόφ (46΄ Μπατέν)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ

Κυριάκου, Ριέρα – Λουίς Κάρλος

Πατήστε εδώ για το πως σας μεταφέραμε ζωντανά το παιχνίδι με τις φάσεις και τα μικρά – μικρά

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top