ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η πρόκριση περνά από την «Αρένα» – Πανέτοιμοι ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ για να πάρουν το εισιτήριο πρόκρισης

Η πρόκριση περνά από την  «Αρένα» – Πανέτοιμοι ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ για να πάρουν το εισιτήριο πρόκρισης

Η ΑΕΚ υποδέχεται το ΑΠΟΕΛ (6/3) στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Το πρώτο παιχνίδι που έγινε προ εβδομάδας, οι δύο μονομάχοι εξήλθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο ΓΣΠ.

Από τη μια, η γηπεδούχος ΑΕΚ θέλει μπροστά από τον κόσμο της και με τη δυναμική που της δίδει το γήπεδο της να καταφέρει να πάρει την πρόκριση και να πάει στους τέσσερις. Από τη στιγμή που για πρωτάθλημα έμεινε αρκετά πίσω, στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και η διατήρηση των σκήπτρων στο θεσμό.

Από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ, θα πάει στη Λάρνακα για να κάνει το δικό του παιχνίδι, να βρει το γκολ που θα του δώσει πρόκριση σε συνάρτηση με το μηδέν παθητικό στην άμυνα. Βέβαια και να παραβιαστεί η εστία του δεν χάθηκε ο κόσμος αλλά θα ψάχνει δύο γκολ στη συνέχεια.

Γενικά, ξέρουν και οι δύο προπονητές πως τέτοια ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες και στο ποιος τα διεκδικεί περισσότερο στο γήπεδο. Έμπειροι παίκτες υπάρχουν εκατέρωθεν και καλούνται οι ποδοσφαιριστές να αντιληφθούν πως διακυβεύεται μια πρόκριση που για όποιον έρθει θα έχει πολλαπλά οφέλη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top