ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σταμάτησε το σερί της Ολυμπιάδας, ευκαιρία για το ΘΟΪ (Αποτελέσματα)

Σταμάτησε το σερί της Ολυμπιάδας, ευκαιρία για το ΘΟΪ (Αποτελέσματα)

Η επίσκεψη στην Πάφο έμελλε να ήταν μοιραία για την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως. Στην 18η αγωνιστική, τέταρτη στον Όμιλο διαβάθμισης ο Korantina Homes Παφιακός κέρδισε με 3-2 και σταμάτησε το σερί της προσφυγικής ομάδας.

Καλύτερα ήταν ο Korantina Ηomes Παφιακός και κατάφερε να επιβληθεί με 25-20, να πάρει «κεφάλι» στο σκορ με 1-0 σετ  απειλώντας το αήττητο σερί της Ολυμπιάδας.

Η ομάδα της Νεαπόλεως «απάντησε» στο δεύτερο σετ κερδίζοντας 23-25 ισοφαρίζοντας σε 1-1 τον πολύ ωραίο αγώνα. Στο τρίτο σετ η Ολυμπιάδα ήταν ανώτερη και γύρισε τον αγώνα κερδίζοντας με 19-25 με συνέπεια να προηγηθεί με 1-2 σετ.

Η ομάδα της Πάφου ήταν πολύ καλύτερη στο τέταρτο σετ και κέρδισε 25-15 ισοφαρίζοντας τον αγώνα. Παράλληλα, στο πέμπτο σετ έγινε πολύ ωραίος αγώνας με την ομάδα της Πάφου να κερδίζει 15-13 κερδίζοντας τον αγώνα.

Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ (ΣΤ. ΜΑΣΙΑΣ): Xριστοδούλου, Τολεντίνο, Μίλκα, Γιωργαλλά, Χατζηλαμπρή, Βέρμπλ – Λίμπερο: Κουππή. – Αλλαγές: Νικολάου. Δημητρίου, Τίλεϊ.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ (Θ. ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ): Πέτρου, Μποζιάνου,Γκούντγουορθ, Χέρβεϊ, Χαραλάμπους, Νικολογιάννη – Λίμπερο 1: Κούτα, Λίμπερο 2: Μαραγκού. – Αλλαγές: Χαραλαμπίδη.

Την ευκαιρία να διεκδικήσει με αξιώσεις την 6η θέση – δεύτερη στον Όμιλο διαβάθμισης απέκτησε το ΘΟΙ Αυγόρου που στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, κέρδισε την Τρίτη την υποβιβασμένη Αναγέννηση Δερύνειας στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου με 3-0 σετ.

Οι «πράσινες» δεν κατάφεραν να ξεκολλλήσουν από τους 04 βαθμούς και θα κάνουν νέες προσπάθειες στις δυο τελευταίες αγωνιστικές.

Χωρίς άγχος μπήκαν στον αγώνα οι δυο ομάδες με συνέπεια το πρώτο σετ να είναι εντυπωσιακό. Το ΘΟΙ είχε το πάνω χέρι αφού προηγήθηκε με 15-12, αλλά στο σημείο αυτό τραυματίστηκε και αποχώρησε η Ελένη Μιχαήλ. Αυτό έδωσε ώθηση στην Αναγέννηση με συνέπεια να γίνει ένα πολύ ανοικτό παιχνίδι με την ομάδα του Αυγόρου να κερδίζει 26-24 σε 40 λεπτά και να προηγηθεί με 1-0 σετ.

Στο δεύτερο σετ το ΘΟΙ επιβλήθηκε με άνεση 25-17 και προηγήθηκε με 2-0 σετ. Η ομάδα του Αυγόρου συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στη συνέχεια κερδίζοντας εκ νέου το τρίτο σετ με 25-17 και τον αγώνα με 3-0 σετ.

ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ (Λ. ΝΟΒΑΚΟΦ): Χατζηκωνσταντίνου, Φορτές, Κάμπος, Κάρυου, Λεγκρός, Μιχαήλ – Λίμπερο: Παπαδοπούλου. – Αλλαγές: Χαραλάμπους – Νικόλα.

AΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Λουκά Ειρ., Σομπόλ, Χατζηθωμά,Σιμόνια, Γκρίμπαν, Αντωνίου – Λίμπερο: Παρπούνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top