Μίλησε ο κόουτς για την αγάπη προς την Ομόνοια, το αήττητο και το επόμενο παιχνίδι!

Μίλησε ο κόουτς για την αγάπη προς την Ομόνοια, το αήττητο και το επόμενο παιχνίδι!

Η Ομόνοια ενημερώνει…

«Την εξαιρετική της φετινή πορεία συνεχίζει και στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος η ΟΜΟΝΟΙΑ U15. Η ομάδα μας είναι στην 1η θέση με 17 βαθμούς, στο +4 από τη δεύτερη ΑΕΛ.

Αυτή την εβδομάδα το «τριφύλλι» δεν έχει αγώνα, καθώς υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα. Για τον λόγο αυτό ο προπονητής, Γιώργος Ιωάννου, έκανε τον δικό του απολογισμό μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Συγκεκριμένα, για την πορεία της ομάδας δήλωσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσήλωση και την αγάπη των παικτών μου προς την ΟΜΟΝΟΙΑ. Περίμενα να είχαμε μία καλή πορεία στη φετινή σεζόν, αλλά να είμαστε τόσο διάστημα αήττητοι είναι κάτι πέραν των αρχικών προσδοκιών μας. Στόχος είναι η παραμονή στην κορυφή μέχρι το τέλος και φυσικά η ατομική και ομαδική βελτίωση».

Ο κόουτς των «πρασίνων» στάθηκε και στην πολύ καλή εικόνα της ομάδας στα ντέρμπι: «Ένα θετικό στοιχείο της ομάδα μας είναι ο χαρακτήρας που βγάζει η ομάδα στα ντέρμπι και γενικά στους σημαντικούς αγώνες. Η θέληση που δείχνουν οι παίκτες μου σε αυτούς τους αγώνες, το πάθος που βγάζουν και μερικές ανατροπές που έκαναν μας βοήθησαν να πάρουμε κάποιες μεγάλες νίκες όπως οι πρόσφατες κόντρα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ, που μας έφεραν στην κορυφή».

Στη δεύτερη φάση έχει απολογισμό πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και συντελεστή τερμάτων 16 υπέρ και τέσσερα κατά. Απομένουν έντεκα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Η επόμενη υποχρέωση είναι προγραμματισμένη για τις 16 Μαρτίου απέναντι στην Καρμιώτισσα, εντός έδρας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.