ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κρίσιμες ώρες – Στον «αέρα» ο προπονητής με έτοιμο τον Ρανιέρι για να αναλάβει

Κρίσιμες ώρες – Στον «αέρα» ο προπονητής με έτοιμο τον Ρανιέρι για να αναλάβει

Η Ρόμα γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό στην παράταση της αναμέτρησης του «Ντραγκάο» από την Πόρτο και η πορεία της στο Champions League σταμάτησε στη φάση των 16 της διοργάνωσης.

H επιστροφή των «τζαλορόσι» στην ιταλική πρωτεύουσα φέρνει εξελίξεις. Στο προπονητικό κέντρο της Τριγκόρια εξελίσσεται αυτήν την ώρα σύσκεψη με συμμετέχοντες τον τεχνικό διευθυντή, Μόντσι (δέχθηκε «κράξιμο» από τους ultras), τον αντιπρόεδρο, Μάουρο Μπαλντισόνι, τον CEO Γκουίντο Φιένγκα και τον διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος, Φραντσέσκο Τότι.

Το μέλλον του 49χρονου τεχνικού από την Πεσκάρα, Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο, στον πάγκο της Ρόμα μοιάζει δυσοίωνο. Όλα θα εξαρτηθούν από την τηλεδιάσκεψη με τον 60χρονο ιδιοκτήτη της ομάδας, Τζέιμς Παλότα.

Η «Gazzetta dello Sport» θεωρεί πολύ δύσκολη έως απίθανη την παραμονή του στον πάγκο. Μάλιστα υπάρχει ήδη εναλλακτική λύση. Είναι ο Κλάουντιο Ρανιέρι, ο οποίος έχει παραμείνει στο Λονδίνο μετά την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία της Φούλαμ την τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου (28/2).

Άλλωστε, ο 67χρονος πρώην προπονητής των Κάλιαρι, Νάπολι, Φιορεντίνα, Βαλένθια, Ατλέτικο, Τσέλσι, Πάρμα, Γιουβέντους, Ίντερ, Μονακό, εθνικής Ελλάδας, Λέστερ και Ναντ έχει εμπειρία από το συγκεκριμένο πόστο. Ήταν τεχνικός της Ρόμα από το 2009 έως το 2011.

Οι εξελίξεις τρέχουν γρήγορα και δεν αποκλείονται ανακοινώσεις ακόμη κι εντός της ημέρας.

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top