Σε χειρουργική επέμβαση αναμένεται να υποβληθεί το πέντε ετών αγοράκι, που όπως πρώτο σας πληροφόρησε το ThemaOnline παρασύρθηκε από όχημα καθώς επέβαινε στο ποδήλατο του, στις Βρετανικές Βάσεις Δεκέλειας, το μεσημέρι της Κυριακής (19/03). " /> Σε χειρουργική επέμβαση αναμένεται να υποβληθεί το πέντε ετών αγοράκι, που όπως πρώτο σας πληροφόρησε το ThemaOnline παρασύρθηκε από όχημα καθώς επέβαινε στο ποδήλατο του, στις Βρετανικές Βάσεις Δεκέλειας, το μεσημέρι της Κυριακής (19/03). "/>
Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports Socialista lifenewscy ARJ Radio

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο χειρουργείο το πεντάχρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από όχημα

12.03.2019
12:53
Κοινωνία

Σε χειρουργική επέμβαση αναμένεται να υποβληθεί το πέντε ετών αγοράκι, που όπως πρώτο σας πληροφόρησε το ThemaOnline παρασύρθηκε από όχημα καθώς επέβαινε στο ποδήλατο του, στις Βρετανικές Βάσεις Δεκέλειας, το μεσημέρι της Κυριακής (19/03). 

Της Γεωργίας Παππούτα  

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το αγοράκι νοσηλεύεται στο Παιδοχειρουργικό Τμήμα του Μακάριου Νοσοκομείου στη Λευκωσία και την Τρίτη (12/03) αναμένεται να οργανωθεί η ομάδα με εξειδικευμένο παιδοορθοπαιδικό γιατρό, για την επέμβαση που θα υποβληθεί το παιδί.  

Όπως μας ενημέρωσαν η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, ενώ έχει υποστεί διπλό κάταγμα στον μηρό και κάταγμα πλευρών.  

Υπενθυμίζεται ότι το πεντάχρονο αγοράκι, οδηγούσε το ποδήλατο του σε πεζοδρόμιο που βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή στην Ξυλοτύμπου, εντός των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας. Σε κατηφορικό σημείο του πεζοδρομίου, το αγοράκι δεν κατάφερε να σταματήσει το ποδήλατο του με αποτέλεσμα να εισέλθει στο δρόμο και να κτυπήσει με διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε Ελληνοκύπριος. 

Ευτυχές είναι το γεγονός ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου κινείτο με χαμηλή ταχύτητα, έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.  

Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.