ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Συγκλονίζουν τα λόγια του 13χρονου που μαχαίρωσε την αδελφή του: ‘Παπά δεν εσκέφτηκα, μετά εκατάλαβα τι έκαμα’

Συγκλονίζουν τα λόγια του 13χρονου που μαχαίρωσε την αδελφή του: ‘Παπά δεν εσκέφτηκα, μετά εκατάλαβα τι έκαμα’

Συντετριμμένος και με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας του 13χρονιου αγοριού που βρίσκεται στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας, μετά τον φόνο της 9χρονης αδελφής του, μίλησε στην εκπομπή ‘Alpha Ενημέρωση’, αποκαλύπτοντας τα όσα του εξομολογήθηκε ο γιο του.  

Απελπισμένος ο πατέρας που μέσα σε μία νύχτα ‘έχασε’ και τα δύο του παιδιά, το ένα από θάνατο και το άλλο από εγκλεισμό στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας, κάνει έκκληση να βρεθεί μια λύση για τον 13χρονο γιο του.  

‘Παπά σε παρακαλώ πιάσε με που τζιαμέ...παπά εν εσκέφτηκα ένιξερω μετά εκατάλαβα τι έκαμα’ είναι τα λόγια που φαίνεται να επαναλαμβάνει διαρκώς ο 13χρονος στον πατέρα του.  

Όπως εξήγησε ο κος. Βασίλης επισκέπτεται σχεδόν καθημερινά τον 13χρονο στο Νοσοκομείο και οι δυο τους παίζουν και τρώνε μαζί, σαν θεραπεία γι' αυτόν.   

Tο παιδί του βρίσκεται στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας τέσσερις μήνες και όπως αναφέρει δεν περνάει καλά, αφού συνεχώς του ζητάει να βγεί από εκεί.   

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Διευθύντρια Ψυχιατρικών Υπηρεσιών, Άννα Παραδεισιώτου αναφέρει ότι το παιδί εξετάστηκε από ομάδα ειδικών ψυχικής υγείας, από ξένο εμπειρογνώμονα και έναν ψυχολόγο από την Ελλάδα καταλήγοντας όλοι στο συμπέρασμα πως δεν διατρέχουν λόγοι παραμονής του παιδιού στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας. Ωστόσο, οι Αρμόδιες Υπηρεσίες υστερούν στο να παρέχουν την απαραίτητη προφύλαξη στον 13χρονο, κάνοντας σκέψεις ώστε να σταλθεί στο εξωτερικό. Ο πατέρας αρνείται κατηγορηματικά να σταλεί το παιδί του στο εξωτερικό και ζητά να βρεθεί μια λύση από το κράτος.   

‘Ότι τζιαι να έκαμε είναι παιδί μου, το ένα εχάσα το, εν μπορώ να χάσω τζιαί το άλλο’, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατεράς 

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top