Θρύλος της Τσέλσι σακατεύτηκε, έμεινε άστεγος και έχασε πολλά χρήματα στην Κύπρο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θρύλος της Τσέλσι σακατεύτηκε, έμεινε άστεγος και έχασε πολλά χρήματα στην Κύπρο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θρύλος της Άρσεναλ και της Τσέλσι μετά από τρομαχτικό ατύχημα βρέθηκε σε κώμα και όταν ξύπνησε χώρισε με τη σύζυγο του, έχασε το πατρικό του, «βούλιαξε» επένδυση του στη Κύπρο και σήμερα ζει με σύνταξη αναπηρίας.

Ο λόγος για τον Alan Hudson, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και θρύλο της Άρσεναλ και της Τσέλσι των δεκαετιών ’70 και ’80, που είδε τη ζωή του να καταστρέφεται μετά από τρομακτικό ατύχημα που τον σακάτεψε.

Συγκεκριμένα, ο Alan Hudson αν και οπαδός της Φούλαμ, σε μια καριέρα 16 ετών έπαιξε για την Τσέλσι, την Άρσεναλ, την Στόουκ αλλά και στην Σιάτλ Σάουντερς των ΗΠΑ. Ωστόσο, η μοναδική του επιτυχία ήταν η κατάκτηση του European Cup Winner’s Cup με την Τσέλσι το 1971, ενάντια στην τότε κυρίαρχο Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αυτόνομη Ένωση ανοιχτή προς τον κόσμο η Κυπριακή Προεδρία» - Αποκαλύφθηκε το επίσημο λογότυπό της

ΠτΔ: «Αυτόνομη Ένωση ανοιχτή προς τον κόσμο η Κυπριακή Προεδρία» - Αποκαλύφθηκε το επίσημο λογότυπό της

Η Κυπριακή Προεδρία θα εργαστεί για μια «Αυτόνομη Ένωση Ανοιχτή προς τον Κόσμο» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση του προγράμματος και των προτεραιοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, στο Συνεδριακό Κέντρο Λευκάρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE