ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εύκολα ο Εθνικός, ντέρμπι με τα ΟΛΑ του στη Δερύνεια!

Εύκολα ο Εθνικός, ντέρμπι με τα ΟΛΑ του στη Δερύνεια!

Με δύο αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Στο ένα από αυτά, ο Εθνικός Άχνας συνέτριψε εντός έδρας με 5-0 την ομάδα του ΘΟΪ Λακατάμειας. Το 1-0 έγινε στο 11ο λεπτό με δράστη τον Παπαγεωργίου, ενώ το 2-0 ήρθε στο 36′ με σκόρερ τον Κιουτόμπιακ. Στο β’ ημίχρονο η ομάδα του Γιώτη Εγκωμίτη συνέχισε από εκεί που έμεινε στο πρώτο καθώς Ηλία (61′), Πιντσέλι (64′) και Καπαρτής (70′) διαμόρφωσαν το τελικό 5-0 σε ένα εύκολο απόγευμα για την ομάδα του Εθνικού.

Στο άλλο ματς της ημέρας, που ήταν και το ντέρμπι ανάμεσα σε Αναγέννηση Δερύνειας και Ολυμπιακό Λευκωσίας επιβεβαιώθηκε ο ορισμός ντέρμπι μιας και τα είχαμε όλα. Πάθος, ένταση και νεύρα.

Μόλις στο τρίτο λεπτό ο Ράμος με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1 για τον Ολυμπιακό, ενώ στο 33′ ο Λεονάρντο με αυτογκόλ έκανε το 1-1. Το γκολ της νίκης ήρθε στο 77′ όταν ο Ράμος μετά από εκτέλεση φάουλ που κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά προ κενής εστίας σημείωσε το τελικό 1-2.

Στο 83′ ακυρώθηκε τέρμα των γηπεδούχων, και πιο συγκεκριμένα με δράστη τον Ευσταθίου, ως οφσάιντ. Με το τελικό σφύριγμα οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού πανηγύρισε μια πέρα για πέρα σημαντική νίκη που τον κρατά στην κορυφή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top