ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση ΕΛΑΜ για φυγοστρατία: «Είναι λάσπη και ψέματα» - Τα έβαλε με Σιζόπουλο ο Χρίστου

Απάντηση ΕΛΑΜ για φυγοστρατία: «Είναι λάσπη και ψέματα» - Τα έβαλε με Σιζόπουλο ο Χρίστου

Απάντηση για το θέμα της φυγοστρατίας από στελέχη του ΕΛΑΜ έδωσε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην εκδήλωση για παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών του κόμματός του, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου.

«Κάποιοι κομματικοί σχηματισμοί που έχουν πανικοβληθεί με την άνοδο του ΕΛΑΜ, έχουν φροντίσει, εξαγοράζοντας συνειδήσεις, μεμονωμένους δημοσιογράφους και πληρωμένους κονδυλοφόρους να διαδώσουν φήμες», είπε.

Σε ό,τι αφορά τον ίδιο, είπε ότι υποβλήθηκε σε δύο μεταμοσχεύσεις στην ηλικία των 15 και 18 ετών, ενώ μοναδική του επιθυμία, δήλωσε ήταν να γίνει στρατιωτικός και να ενταχθεί στη Σχολή Ευελπίδων. «Από εκεί και πέρα, ό,τι λέγεται και ό,τι ακούγεται, είναι λάσπη και ψέματα», πρόσθεσε.

Είπε ότι στην αίθουσα υπήρχαν βετεράνοι του 1974, αγωνιστές της ΕΟΚΑ και στελέχη του ΕΛΑΜ υπηρέτησαν στους καταδρομείς ή στις ειδικές δυνάμεις.

«Όταν λοιπόν θα κρίνουν και πάλι το ΕΛΑΜ με στρατιωτικούς όρους, να είναι πολύ προσεκτικοί γιατί πιθανό να επιλέξουμε να τους απαντήσουμε με στρατιωτικούς όρους και μπορεί να εφαρμόσουμε ένα ανορθόδοξο πολιτικό πόλεμο», είπε.

Απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο, «που ήταν ο κύριος υποκινητής της όλης κατάστασης», ο κ. Χρίστου έθεσε το ερώτημα, «τι έχει πράξει το τελευταίο διάστημα για την ενίσχυση της Εθνικής Φρουράς» και του απεύθυνε το ερώτημα «πού ήταν στον πόλεμο του 1974;»

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top