ΚΟΣΜΟΣ

Δέθηκε μόνη της για να νιώσει όπως στις «50 αποχρώσεις του γκρι» - Κάλεσε την αστυνομία για να τη λύσει

Δέθηκε μόνη της για να νιώσει όπως στις «50 αποχρώσεις του γκρι» - Κάλεσε την αστυνομία για να τη λύσει

Μάρτυρες ενός εξαιρετικά ασυνήθιστου περιστατικού έγιναν πριν από μερικές ημέρες άντρες της αστυνομίας στην Τενερίφη της Ισπανίας, όταν κάποιος διερχόμενος πολίτης από δημοφιλή παραλία γυμνιστών ανέφερε το ασταμάτητο κορνάρισμα ενός αυτοκινήτου που βρισκόταν στο σημείο.

Αμέσως έσπευσε στο σημείο περιπολικό της αστυνομίας, με το πλήρωμά του να διαπιστώνει με τεράστια έκπληξη ότι στο εσωτερικό βρισκόταν μία γυναίκα, η οποία ήταν δεμένη στο κάθισμα του αυτοκινήτου.

Αφού οι άντρες της Guardia Civil την έλυσαν από τα πολύ σφιχτά δεσμά της, της ζήτησαν να τους πει ποιος την είχε δέσει, για να πάρουν μία απάντηση την οποία σίγουρα θα θυμούνται για καιρό.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης στην Τενερίφη, η νεαρή γυναίκα δήλωσε πως δεν είχε πέσει θύμα ληστείας ή επίθεσης αλλά είχε δέσει από μόνη της τα χέρια της και τον λαιμό της στο κάθισμα, προσπαθώντας να αναπαραστήσει την πρωταγωνίστρια της ταινίας «50 αποχρώσεις του γκρι».

Όπως ανέφερε στους αρχικά δύσπιστους αστυνομικούς, αποφάσισε να δέσει τον εαυτό της με σκοπό την προσωπική της «ευχαρίστηση», ωστόσο όταν έφτασε η ώρα να λυθεί, κατάλαβε πως αυτό ήταν αδύνατο, ενώ άρχισε να πατάει επίμονα την κόρνα με το γόνατό της, μήπως καταφέρει κι ειδοποιήσει κάποιον περαστικό.

Τελικά, η περιπέτεια της γυναίκας έλαβε αίσιο τέλος με την μεταφορά της στο νοσοκομείο καθώς αντιμετώπιζε εξαιτίας των δεσμών αναπνευστικά προβλήματα, ενώ το περιστατικό έλαβε χώρα κοντά στην παραλία Τερεσίτας του ισπανικού θερέτρου των Καναρίων Νήσων, η οποία και θεωρείται ως σημείο συνάντησης διάφορων τουριστών που επιθυμούν ελεύθερες ερωτικές συνευρέσεις.

Το tweet (Και σε μετάφραση):

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top