ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Αναβάθμιση CL8 σε Cisco Premier Certified Partner

Αναβάθμιση CL8 σε Cisco Premier Certified Partner

Η CL8 εκπλήρωσε με επιτυχία όλα τα κριτήρια εξειδίκευσής της ως Cisco Premier Certified Partner, επιβεβαιώνοντας την τεχνολογική της τεχνογνωσία στον τομέα παροχής και υποστήριξης λύσεων Cisco.

Οι βασικές προδιαγραφές της πιστοποίησης αφορούν στην διάθεση εξειδικευμένου προσωπικού, στην δυνατότητα παροχής τεχνικής υποστήριξης, τεχνογνωσίας, διασφάλισης ποιότητας και πλήρους ικανοποίησης των πελατών της.

Η πιο πάνω πιστοποίηση είναι αποτέλεσμα της μακρόχρονης και επιτυχημένης συνεργασίας της CL8 με την Cisco Systems, τον κορυφαίο παγκοσμίως Οίκο σε θέματα ανάπτυξης συστημάτων δικτύωσης και επικοινωνίας αλλά και του στρατηγικού επενδυτικού προσανατολισμού της εταιρείας στην γνώση και τον συνεχή εμπλουτισμό των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της που αποτελεί τον σημαντικότερο πυρήνα ανάπτυξής της και το συγκριτικό της πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top