ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπεν Σιμόν: «Πιστέψτε το…» – Τι είπε για το πρόβλημα με Χάμπο Κυριάκου (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπεν Σιμόν: «Πιστέψτε το…» – Τι είπε για το πρόβλημα με Χάμπο Κυριάκου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Κύπρου, Μπεν Σιμόν, μιλώντας στη δημοσιογραφική διάσκεψη για το αυριανό παιχνίδι με το Σαν Μαρίνο είπε τα εξής: 

Αρχική τοποθέτηση: «Ξεκινούμε μια νέα διοργάνωση. Υπάρχει μεγάλη αυτοπεποίθηση τις τελευταίες μέρες. Πιστεύω πολύ την Εθνική. Είναι η καλύτερη γενιά ποδοσφαιριστών. Θέλουμε είμαστε ανταγωνιστικοί. Πιστεύω μέσα από την καρδιά μου ότι είναι μια καλή ομάδα. Προσπαθούμε να προοδεύουμε συνεχώς. Θέλουμε να παρουσιάσουμε Μια καλύτερη Ομάδα. Λένε ότι θα κερδίσουμε το Σαν Μαρίνο και θα χάσουμε από το Βέλγιο. Αυτό δεν το ξέρει κανένας. Μόνο η δική μας προσπάθεια. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον κόσμο να πιστέψει».

Ερώτηση: Ποιος ο στόχος;

«Από την πρώτη στιγμή που είμαι στην Κύπρο ο στόχος είναι να προκριθούμε σε μια διοργάνωση. Το να χάνουμε και να μας σέβονται δεν μας αρκεί. Κάποια στιγμή θα έρθει η πρόκριση. Πιστέψτε το. Υπάρχει μεγάλο ταλέντο και παίκτες πιο νεαροί που έρχονται».

Ερώτηση: Για το αν είναι ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής των Κυπρίων;

«Προσπάθησα να εκπαιδεύσω τους παίκτες να μην ζητούν να παίξουν αλλά να το αξίζουν. Είμαι ικανοποιημένος. Κάποιοι παίζουν περισσότερο κάποιοι λιγότερο».

Ερώτηση: Για την απουσία του Χάμπου Κυριάκου…

«Πολύ σημαντικός ο Χάμπος για μας. Έχω μεγάλο σεβασμό στον Χάμπο είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Αυτό που παίζει ρόλο όμως είναι οι δυο αγώνες που έχουμε μπροστά μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top