ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πτώση στο ΧΑΚ: Μεγάλα πακέτα μετοχών Ελληνικής και Τσιμεντοποιΐας Βασιλικού άλλαξαν χέρια

Πτώση στο ΧΑΚ: Μεγάλα πακέτα μετοχών Ελληνικής και Τσιμεντοποιΐας Βασιλικού άλλαξαν χέρια

Οριακή πτώση παρουσίασε την Τετάρτη το Χρηματιστήριο, διακόπτοντας ένα σερί πέντε ανοδικών συνεδριάσεων. Η σημερινή συνεδρία χαρακτηρίστηκε από υψηλό όγκο συναλλαγών, καθώς μεγάλα πακέτα μετοχών της Ελληνικής Τράπεζας και της Τσιμεντοποιΐας Βασιλικού άλλαξαν χέρια.

O Γενικός Δείκτης παρουσίασε πτώση 0,05%, κλείνοντας στις 65,07 μονάδες, ενώ ο Δείκτης FTSE/CySE 20 κατέγραψε ζημιές 0,03 κλείνοντας στις 39,00 μονάδες. Η αξία των συναλλαγών εκτοξεύτηκε στα €2,62 εκατομμύρια, εκ των οποίων τα €1,9 εκατ σε προσυμφωνημένες συναλλαγές για 2,42 εκατ. τίτλους της Ελληνικής και τα €0,48 εκατ σε προσυμφωνημένες συναλλαγές για 186,000 τίτλους της Τσιμεντοποιΐας Βασιλικού.
 
Με ζημιές έκλεισαν οι επιμέρους χρηματιστηριακοί δείκτες με εξαίρεση την Κύρια Αγορά, η οποία παρουσίασε άνοδο 0,73%. Τη μεγαλύτερη πτώση παρουσίασε ο τομέας των Ξενοδοχείων με 1,95% και ακολούθησαν η Εναλλακτική Αγορά με 1,73% και οι Επενδυτικές Εταιρείες με 1,17%.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top