ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Kι όμως η Αλκή τον… «ΕΣΤΕΙΛΕ» στην Εθνική!

Kι όμως η Αλκή τον… «ΕΣΤΕΙΛΕ» στην Εθνική!

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Ματία Σπόλιαριτς, «έβραζε» τον πάγκο του Απόλλωνα. Η απόφαση του να πάει δανεικός σε μικρομεσαία ομάδα, του βγήκε σε καλό. 

Όχι μόνο γιατί νιώθει πιο χρήσιμος, αλλά και επειδή αποτελεί μια από τις ηγετικές φυσιογνωμίες της Αλκής.

Πέραν αυτού, η σούπερ χρονιά που κάνει με την ομάδα της Λάρνακας, «άγγιξε» και τον Ομοσπονδιακό προπονητή Ραν Μπεν Σιμόν, ο οποίος τον κάλεσε στη μεγάλη εθνική.

Ο Ματία Σπόλιαριτς, ίσως πάρει το βάπτισμα του πυρός, στη σημερινή πρεμιέρα για τα προκριματικά του Γιούρο 2020 με το Σαν Μαρίνο στο ΓΣΠ (ώρα έναρξης 19:00- απευθείας απο το ΡΙΚ,2).

Βεβαίως ο εξελίξιμος παίχτης, θα δώσει τα πάντα στην πορεία για να βοηθήσει την ομάδα του να μείνει στην κατηγορία.

Ο δανεισμός του λήγει τέλος του Μάη, θα επιστρέψει στη «βάση» του, όπου πλέον θα περιμένει την απόφαση της τεχνικής ηγεσίας αν θα μείνει στο Κολόσσι.

Πολλοί λένε, ότι θα είναι έκπληξη να μην βρίσκεται στο ρόστερ του Απόλλωνα τη νέα αγωνιστική χρονιά. Και για τον Αντρέα Καρώ έτσι λεγόταν πριν ένα χρόνο, αλλά εν τέλει πήγε για δεύτερη χρονιά δανεικός.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top