ΛΑΡΝΑΚΑ: Ύποπτος για τρομοκρατία συνελήφθη στο Αεροδρόμιο Λάρνακας μετά από αίτημα της Ιντερπόλ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ύποπτος για τρομοκρατία συνελήφθη στο Αεροδρόμιο Λάρνακας μετά από αίτημα της Ιντερπόλ

Ύποπτος, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, εντοπίστηκε και συνελήφθη στο Αεροδρόμιο Λάρνακας την Πέμπτη (21/03).  

Πρόκειται για 60χρονο Κούρδο, ο οποίος ζει τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο και του είχε χορηγηθεί πολίτικο άσυλο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας ‘Φιλελεύθερος’, εναντίον του 60χρονου είχε εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις Γερμανικές Αρχές, το οποίο είχε εκδοθεί στις 19 Μαρτίου. Ο 60χρονος κρίθηκε ύποπτος για αδικήματα που αφορούν τρομοκρατία και είχαν διαπραχθεί μεταξύ του 2013 – 2015 στη Γερμανία.  

Κατά την παρουσία του 60χρονου Κούρδου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για το αίτημα έκδοσης του στη Γερμανία, ο ίδιος αρνήθηκε και  η υπόθεση αναβλήθηκε, έτσι ώστε να συλλεχθούν περισσότερα στοιχεία εμπλοκής του.  

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η σύλληψη του 60χρονου προκάλεσε αντιδράσεις από την οργάνωση “Κυκλάμινο - Cyclamen – Siklamen” και με ανακοίνωση της καταδικάζει την ενέργεια των αρχών της Κυπριακής Δημοκρατίας.  

Σημειώνεται ότι η σύλληψη του έγινε κατόπιν αιτήματος της Ιντερπόλ εκ μέρους των Γερμανικών Αρχών.  

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE