LIFESTYLE

ΖΩΔΙΑ: Ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σου (25/03)

ΖΩΔΙΑ: Ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σου (25/03)

Αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες σήμερα, το κλίμα είναι εκρηκτικό και η όψη μπορεί να φέρει οριστικές ρήξεις. Μια απογοήτευση σε συναισθηματικό επίπεδο μπορεί να φέρει η μέρα.

Άτομο που θεωρούσατε ότι έχετε αμοιβαία συναισθήματα θα αποκαλυφθεί σήμερα και θα σας πληγώσει η διπροσωπία του. Δυσκολία με τα οικονομικά σας, χρήματα που περιμένατε δεν θα έρθουν τελικά. Υπομονή και μην το βάζετε κάτω. Η αναποφασιστικότητα σας ίσως σας κάνει να κλείσετε μια πόρτα που με κόπο είχατε ανοίξει και να  το μετανιώσετε στο μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δευτέρα (25/03) – Τα ονόματα που γιορτάζουν σύμφωνα με το εορτολόγιο!

ΚΡΙΟΣ

Κάθε καινούριο ξεκίνημα συνοδεύεται αναγκαστικά από το τέλος μιας κατάστασης με την αντίθεση του Άρη. Μην στεναχωριέσαι για ό,τι τελείωσε, προσηλώσου στο καινούριο που ξεκινάει. Θα σου είναι ωστόσο χρήσιμη η παρουσία ενός στενού σου φιλικού προσώπου. Είναι από εκείνες τις μέρες που η παρουσία και μόνο ενός αγαπητού προσώπου είναι ικανή να γαληνέψει την ψυχή σου.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 20, 4.

ΤΑΥΡΟΣ
Έλεγξε το πάθος, τις αντιδράσεις και τον αυθορμητισμό σου σήμερα, με το τετράγωνο της Αφροδίτης, γιατί κάτι θα σε βγάλει από τα ρούχα σου και υπάρχει κίνδυνος να αντιδράσεις ακραία. Μην απομονώνεσαι για να προστατεύσεις τα προσωπικά ή επαγγελματικά σου συμφέροντα. Η επικοινωνία είναι αυτή που θα σου παρέχει λύσεις και προοπτικές.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 19, 6.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η διπλωματική συμπεριφορά σου με τη Σελήνη στον Τοξότη θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της μέρας. Ίσως να υπάρχει διάσταση απόψεων με συνεργάτη, συνάδελφο ή το σύντροφό σου. Με ηρεμία και αποφασιστικότητα όμως μπορείς να διαχειριστείς το πρόβλημα.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 22, 4.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σου επιβάλει την πειθαρχία. Θέλεις να κερδίσεις περισσότερα χρήματα και οι κινήσεις σου αποσκοπούν σε αυτό. Στην παρούσα φάση όμως η συγκεκριμένη δουλειά δεν μπορεί να σου παρέχει όσα ονειρεύεσαι. Ίσως θα χρειαστεί να αλλάξεις επαγγελματική πορεία. Χωρίς ένα όραμα στη ζωή, η επιτυχία δεν μπορεί να έρθει. Οραματίσου το μέλλον σου και κατάστρωσε τις στρατηγικές που είναι απαραίτητες για την επιτυχία του.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 19, 8.

ΛΕΩΝ
Το εξάγωνο του Δία σε ευνοεί. Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται στην καλύτερή της φάση και πολλές από τις έγνοιες που είχες έχουν παραμεριστεί. Τώρα μπορείς να επικεντρώσεις την προσοχή σου στην καριέρας σου. Γιατί ευκαιρία σαν τη σημερινή σπάνια έρχεται στη ζωή μας! Φρόντισε να την αξιοποιήσεις, γιατί θα αλλάξει σε σημαντικό βαθμό η ζωή σου. Σημαντικό ρόλο θα παίξει ο τρόπος που θα χρησιμοποιήσεις τη γλώσσα του σώματος.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 24, 4.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πάντοτε υπάρχει κάποιος λόγος που συμβαίνουν κάποια πράγματα. Με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, ίσως να ήρθε η κατάλληλη χρονική στιγμή να απαγκιστρωθείς από μια σχέση χωρίς αγάπη ή από μια δουλειά χωρίς μέλλον. Επικέντρωσε την προσοχή σου στους στόχους σου και μην επιτρέπεις να σε βγάλουν από τα πλάνα σου. Μόνο έτσι μπορείς να πραγματοποιήσεις τα όσα οραματίζεσαι.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 19, 10.

ΖΥΓΟΣ
Ένταση καταγράφεται στον επαγγελματικό σου χώρο με την αντίθεση του Άρη, αυτό όμως δεν σε αγγίζει άμεσα, εκτός και αν αναμειχθείς. Καλύτερα κράτησε την άποψή σου για τον εαυτό σου και μείνε μακριά από διαπληκτισμούς. Θα κερδίσεις την εκτίμηση και επιβράβευση των συνεργατών ή των συναδέλφων σου για έναν χειρισμό σου σε εργασιακό επίπεδο. Κάποιοι όμως δεν θα δούνε με καλό μάτι την επιτυχία σου αυτή.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 26, 4.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχεις τονωμένη αυτοπεποίθηση και την ορμή να εκπληρώσεις τους στόχους σου σήμερα με τη θέση του Δία στο ωροσκόπιό σου. Αξιολόγησε σωστά τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και κυνήγησε το όνειρό σου. Το να φερθείς όμως ανέντιμα σήμερα και να βλάψεις εσκεμμένα ή μη κάποιο άτομο είναι κάτι που δεν σε τιμά, ακόμη και να το σκεφτείς. Άφησε που θα το βρεις αργά ή γρήγορα μπροστά σου.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 19, 12.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεν περιμένεις να σου δώσουν οδηγίες στη δουλειά σου σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σου. Ενεργείς ανεξάρτητα και αναλαμβάνεις περισσότερες από τις ευθύνες που σου αναλογούν, κάτι που θα εκτιμηθεί και θα ανταμειφθεί εν καιρώ. Στα συναισθηματικά σου, προσπάθησε να μην πληγώσεις άτομα που αγαπάς. Θυμήσου ότι η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει… Προτίμησε να επενδύσεις στην αγάπη, παρά στο μίσος και την κακία.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 28, 4.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Διαισθάνεσαι μια ένταση στον αέρα, αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις την αιτία της με το τετράγωνο της Αφροδίτης και την αντίθεση του Άρη με τη Σελήνη. Ίσως να ευθύνεσαι εσύ, που πλήγωσες κάποιο άτομο με τη συμπεριφορά ή με τα λεγόμενά σου. Προσπάθησε να επανορθώσεις. Επικέντρωσε επίσης την προσοχή σου στη σχέση σου, μιας και η μέρα προσφέρεται για το ξεκαθάρισμα των προβλημάτων και την επαναπροσέγγιση.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 20, 4.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αντλείς δύναμη και σιγουριά από κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σου. Άκουσε τις συμβουλές του, μιας και είναι αποστασιοποιημένο από το πρόβλημα που σε απασχολεί και μπορεί να δει με πιο καθαρή ματιά από σένα. Μια σπουδαία ευκαιρία με τη Σελήνη στον Τοξότη θα βρεθεί στο δρόμο σου σήμερα και αν την αδράξεις θα σου χαρίσει σημαντικές επιτυχίες στο άμεσο μέλλον.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 21, 4.

ΙΧΘΕΙΣ
Επαφές και ταξίδια με ανθρώπους από το εξωτερικό θα σου χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες, ενώ οι επαγγελματικές σου συμφωνίες θα είναι συμφέρουσες με τη θέση του Δία στο ωροσκόπιό σου! Πολλές εκκρεμότητες θα ξεκαθαρίσουν και σε βοηθούν να επιλύσεις οικογενειακά και συναισθηματικά θέματα από το παρελθόν.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 20, 6.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

*** Κλήση 901 151 32ΧΧ: Σταθερό 1,56€/λεπτό* , Κινητό 1,74€/λεπτό ** * χρέωση με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας **εφαρμόζεται επιπλέον τέλος κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού ***με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό AUDIOTEX S.A. Κηφισίας 10-12, 15125 Μαρούσι Γραμμή υποστήριξης 2111815922

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top