ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συγκλονιστική στιγμή: Καταχειροκροτήθηκε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ο Σπανούλης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονιστική στιγμή: Καταχειροκροτήθηκε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ο Σπανούλης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονιστική στιγμή στη Μητρόπολη Αθηνών, με τους περίπου 700 οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρίσκονταν εκεί, να καταχειροκροτούν τον Σπανούλη για την παρουσία του στην κηδεία του Θ. Γιαννακόπουλου.

Μάρτυρες μια συγκλονιστικής στιγμής έγιναν όσοι βρίσκονται αυτή την ώρα στη Μητρόπολη Αθηνών!

Ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε το παρών στην Μητρόπολη, θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής στον Θανάση Γιαννακόπουλο και καταχειροκροτήθηκε από τους περίπου 700 οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρίσκονται στο σημείο αυτό!

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» έκαναν στην άκρη την κόντρα και την αντιπαλότητα που έχουν με τον Έλληνα σούπερ σταρ και με ένα… μακράς διάρκειας χειροκρότημα, αναγνώρισαν την κίνηση του Σπανούλη να βρεθεί στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Αποχωρώντας από τη Μητρόπολη Αθηνών, ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε με αγάπη και σεβασμό για τον εκλιπόντα Θανάση Γιαννακόπουλο:

«Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, εξαιρετικός παράγοντας που βοήθησε τα μέγιστα το ελληνικό μπάσκετ. Αγαπούσε παθολογικά αυτο που έκανε και είχε μόνο φίλους. Ήταν τιμή μου που γνώρισα τον κύριο Θανάση και θέλω να πω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του», τόνισε ο 37χρονος άσος και πρόσθεσε:

«Ποτέ δεν χάλασαν οι σχέσεις μας. Πάντα υπήρχε μια ιδιαίτερη αγάπη στο πρόσωπό μου από εκείνον και ένας τεράστιος σεβασμός από μένα προς το μέρος του. Αυτό έμεινε για πάντα μεταξύ μας και δεν θα αλλάξει ποτέ».

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top