LIFESTYLE

Ζώδια: Όλες οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη (27/03)

Ζώδια: Όλες οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη (27/03)

Διάβασε την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου, από τον Νίκο Νικολάου.

ΚΡΙΟΣ

Σε περίοδο ανανέωσης βρίσκεστε εσείς οι Κριοί. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται να φέρει θετικές αλλαγές στη ζωή σας, είτε με τη μορφή μιας νέας επαγγελματικής συνεργασίας, είτε με τη μορφή ενός δώρου. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτω από την επιρροή της όψης θα ζήσετε συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες με το ερωτικό σας ταίρι.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό που θα πρέπει να αρχίσετε να συνηθίζετε εσείς οι Ταύροι είναι οι αλλαγές. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον μόνιμο πλέον κάτοικο του ζωδίου σας τον Ουρανό, υπόσχεται να φέρει στον δρόμο σας ένα εντελώς διαφορετικό από εσάς άτομο, το οποίο όχι μόνο θα σας συναρπάσει, αλλά, θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε σταδιακά από παγιωμένες πεποιθήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έτοιμοι για νέα ξεκινήματα είστε εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να κάνετε μια νέα αρχή στα επαγγελματικά σας. Εκμεταλλευτείτε την θετική επιρροή της όψης είτε για να στείλετε το βιογραφικό σας, είτε για να κάνετε μια νέα επαγγελματική συμφωνία η οποία θα πρέπει να μείνει για λίγο καιρό μυστική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέα πρόσωπα θα κάνουν την είσοδο τους στη ζωή σας. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τα φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται ότι θα φέρει αέρα ανανέωσης στη ζωή σας. Ένας απρόσμενος έρωτας στο εξωτερικό ή η γνωριμία σας με ένα άτομο από διαφορετική χώρα ή κουλτούρα είναι σίγουρο ότι θα σας κάνουν να δείτε το μέλλον σας με άλλα μάτια.

ΛΕΩΝ

Ένα απρόσμενο δώρο περιμένει εσάς τους Λέοντες. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται να σας φέρει μια οικονομική ανάσα είτε με την μορφή μιας νέας οικονομικής συνεργασίας, είτε γιατί απλά σας προτείνουν να αλλάξετε τμήμα στο χώρο της εργασίας σας, το οποίο θα έχει και νέες οικονομικές απολαβές. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η όψη αυτή θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αποκατάσταση της χαμένης σας αυτοπεποίθησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας αυτή τη χρονική περίοδο βρίσκονται οι προσωπικές σας σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη η οποία βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων, με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να συζητήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια με τους φίλους σας. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό σε ένα ταξίδι να συνειδητοποιήσετε ότι θέλετε να προχωρήσετε στην σχέση σας με τον /την ερωτική σας σύντροφο σε άλλο επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Είστε από τους ανθρώπους που πασχίζετε να υπάρχει αρμονία γύρω σας. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει ευχάριστες αλλαγές στο χώρο της εργασίας, ενώ θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις και σε μια οικονομική εκκρεμότητα που έχετε απέναντι σε Τρίτους. Επίσης, εκμεταλλευτείτε την επιρροή της όψης για να προχωρήσετε στην ανανέωση της εμφάνισης σας, για παράδειγμα να κάνετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να παντρέψετε την δημιουργικότητα με την πρωτοτυπία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς θα βρεθείτε εντελώς ξαφνικά στα δίχτυα ενός νέου κεραυνοβόλου έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξαφνικές αλλά ευχάριστες ανατροπές περιμένουν εσάς τους Τοξότες. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε μια οικογενειακή σας υπόθεση με έξυπνο και πρωτότυπο τρόπο. Ενώ, αρκετοί από εσάς θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις σχετικά με την υγεία ενός οικογενειακού σας προσώπου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε ποιο έντονους ρυθμούς κινείστε αυτή την εποχή εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, ευνοεί όσους από εσάς θέλετε να διαφημίσετε τα σχέδια σας με πρωτότυπο και ανατρεπτικό τρόπο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι εκφραστικές σας ικανότητες θα είναι τόσο ενισχυμένες που θα σας βγάλουν πολύ εύκολα πρωταθλητές στο παιχνίδι του φλερτ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας αυτή τη χρονική περίοδο βρίσκονται τα οικονομικά σας θέματα. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας φέρει μια ξαφνική οικονομική βοήθεια από την οικογένεια σας η οποία θα είναι αρκετή για να προστατέψετε τα κεκτημένα σας και να νιώσετε πάλι δυνατοί. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι ξαφνικές κατακτήσεις δεν θα λείψουν.

ΙΧΘΥΣ

Η παρουσία της Αφροδίτης μόνο ευχάριστη μπορεί να είναι για εσάς τους Ιχθύες. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται να σας φέρει ξαφνικές καινούργιες γνωριμίες οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο τόσο στην επαγγελματική σας εξέλιξη, ανατρέποντας τα δεδομένα που μέχρι τώρα ξέρατε, και να γίνετε πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει ένα ξαφνικό ταξίδι σε ένα κοντινό προορισμό.

Νίκος Νικολάου *Αστρολόγος – Μελλοντολόγος
Διπλωματούχος και νόμιμα εγγεγραμμένος

Τηλέφωνα επικοινωνίας:96333328

fAstrologos Nikos Nikolaou

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top