Νίκη στο ΓΣΠ το μήνυμα του Λαίφη

Νίκη στο ΓΣΠ το μήνυμα του Λαίφη

Μπορεί να ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στην Ανόρθωση και το ΑΠΟΕΛ αλλά πριν καλά καλά ξεπεράσουν την πρώτη αναμέτρηση οι δυο ομάδες θα τα ξαναπούν και το Σάββατο στην πρώτη αγωνιστική των αγώνων κατάταξης

Μετά το τέλος του αγώνα ο Κωσταντίνος Λαίφης μίλησε στην κάμερα της Ανόρθωσης και ανέφερε «Το σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε το μηδέν. Πάμε δυνατά την άλλη Τετάρτη για το "διπλό" για να περάσουμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Όσον αφορά τον αγώνα του Σαββάτου, το ίδιο, κάθε παιχνίδι το βλέπουμε διαφορετικά, είναι για το πρωτάθλημα και θέλουμε να πάμε καλά και να μπορέσουμε να βγούμε στην Ευρώπη. Το κεφάλι ψηλά» 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.