ΚΥΠΡΟΣ

Η ισοπαλία στο Παπ και η παρουσία Χιώτη και Σέρινταν

Η ισοπαλία στο Παπ και η παρουσία Χιώτη και Σέρινταν

Η ισοπαλία στον πρώτο αγώνα με την Ανόρθωση ασφαλώς και αφήνει ανοικτούς τους λογαριασμούς αλλά στο ΓΣΠ με την παρουσία του κόσμου την ερχόμενη εβδομάδα το ΑΠΟΕΛ θα έχει ένα μικρό προβάδισμα κυρίως ψυχολογικό.

Οι γαλαζοκίτρινοι μπορεί να μην κέρδισαν πολλά πράγματα στο γήπεδο χτες αλλά σίγουρα κέρδισαν κάποιους παίκτες. Πρώτος και καλύτερος ο Διονύσης Χιώτης ο οποίος κλήθηκε να αγωνιστεί στην θέση του Πάρτο και με το καλημέρα έκανε μια εξαιρετική επέμβαση στο σουτ του Μάκου. Ο Χιώτης είναι ένας τερματοφύλακας ο οποίος και την εμπειρία έχει αλλά και την γνώση για να βοηθήσει την ομάδα του. Η ασφάλεια που δίνει στους συμπαίκτες του είναι δεδομένη καθώς τόσο ο Αμορίν αλλά και ο Καρλάο δεν έδειξαν σε καμία περίπτωση να χάνουν την ψυχραιμία τους με την αλλαγή στην θέση του τερματοφύλακα.

Πέραν από τον Χιώτη πολύ καλά τα πήγε και ο Σέρινταν ο οποίος έδειξε και θέληση και κινητικότητα αλλά και ήταν επικίνδυνος για την άμυνα της Ανόρθωσης κάτι που ασφαλώς του αυξάνει της πιθανότητες για να βρεθεί και πάλι στο αρχικό σχήμα στον αγώνα του ΓΣΠ.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top