ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΕΚΟ έφτιαξε… κερκίδα και διάθεση!

Η ΕΚΟ έφτιαξε… κερκίδα και διάθεση!

Η Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου, πραγματοποίησε μια ξεχωριστή δεξίωση προς τιμή της Εθνικής μας Ομάδας στο ΓΣΠ!

Η ΕΚΟ, ως Υπερήφανος Χορηγός των Εθνικών Ομάδων, πραγματοποίησε με επιτυχία την Κυριακή στις 24 Μαρτίου, ξεχωριστή δεξίωση προς τιμή της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου της Κύπρου. Η εκδήλωση έλαβε χώρα σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ΓΣΠ, ενώ οι προσκεκλημένοι παρακολούθησαν μαζί αμέσως μετά, τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Εθνικής μας Ομάδας με την Εθνική Ομάδα Βελγίου

Στα highlights της βραδιάς, υπήρξαν αναμφισβήτητα η παρουσία στην εκδήλωση και η βράβευση αγαπημένων παλαίμαχων ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στον νικηφόρο αγώνα ενάντια της Ισπανίας το 1998 και ειδικά, η βράβευση του παλαίμαχου διεθνή ποδοσφαιριστή Κο Πανίκου Ευθυμιάδη, πρατηριούχου της ΕΚΟ για πάνω από 50 χρόνια.
«Ένα ταλέντο, ένας σπουδαίος παίκτης και αθλητής, που υπηρέτησε το ποδόσφαιρο με πάθος και αγάπη όπως ακριβώς υπηρέτησε και το επάγγελμα του πρατηριούχου για πάνω από 50 χρόνια.» ανέφερε ο κ. Γρηγοράς, Διευθύνων Σύμβουλος των Ελληνικών Πετρέλαιων Κύπρου.
«Ο Π. Ευθυμιάδης αναδείχθηκε τρεις φορές πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, ενώ μεγάλη ήταν και η προσφορά του στην Εθνική μας ομάδα. Οι επιτυχίες του φυσικά δεν αφορούν μόνο το ποδόσφαιρο καθότι κατάφερε να αποσπάσει πολλά βραβεία στην καριέρα του και σαν πρατηριούχος της ΕΚΟ» συνέχισε.
O κύριος Ευθυμιάδης από την πλευρά του ανέφερε:
«Το ποδόσφαιρο και το πρατήριο είναι η ζωή μου. Ακόμη και σήμερα στα 75 μου χρόνια παίζω ποδόσφαιρο, αθλούμαι καθημερινά και εργάζομαι στο πρατήριο.»

Στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν φίλοι, πρατηριούχοι και συνεργάτες καθώς και μεγάλοι εμπορικοί πελάτες της ΕΚΟ, όπως και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Τη βραδιά πλαισίωσαν χαιρετισμοί, του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου Κου Γεώργιου Γρηγορά και του Ανώτερου Διευθυντή Πωλήσεων, Μάρκετινγκ και ανάπτυξης δικτύου κου Ανδρέα Στρατή. Στη συνέχεια, διοργανωτές και προσκεκλημένοι, παρακολούθησαν όλοι μαζί τον ποδοσφαιρικό αγώνα.

Με αυτή τη χορηγία, η ΕΚΟ, πέρα από την στήριξη της στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, δείχνει ακόμη μία φορά, έμπρακτα την πίστη της στις αρχές της Εθνικών μας ομάδων που ταυτίζονται άλλωστε απόλυτα με τις εταιρικές αξίες της ΕΚΟ: την ομαδικότητα, τον υγιή ανταγωνισμό και την συνεχή προσπάθεια για διάκριση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top