Έσκασε νέα «βόμβα»- Γνωστή αεροπορική εταιρία ανέστειλε ξαφνικά τη λειτουργία της

Έσκασε νέα «βόμβα»- Γνωστή αεροπορική εταιρία ανέστειλε ξαφνικά τη λειτουργία της

Αναστέλει την λειτουργία της η χαμηλού κόστους ισλανδική εταιρεία Wow, συνεχίζοντας το ντόμινο των πτωχεύσεων αεροπορικών εταιρειών στην Ευρώπη.

Είχε προηγηθεί η κατάρρευση των συνομιλιών με ομάδα επενδυτών για την διάσωσή της, αλλά και των συζητήσεων για ενδεχόμενη απορρόφισή από την ανταγωνίστριά της Icelandair.

Με ανακοίνωσή της η εταιρεία γνωστοποίησε ότι καθήλωσε τα αεροσκάφη της και ακύρωσε τις προσεχείς πτήσεις της. Η έχουσα την έδρα της στο Ρέικιαβικ εταιρεία δεν είχε πτητικό έργο σε Ελλάδα ή Κύπρο.

Η Wow Air είχε περιορίσει τον στόλο της σε 11 αεροσκάφη τον περασμένο Δεκέμβριο, για να μειώσει το κόστος.

Επικρίθηκε από τον οργανισμό προστασίας καταναλωτή WHICH, καθώς δεχόταν κανονικά κρατήσεις για τις πτήσεις της μέχρι και το πρωί της Πέμπτης, πριν ανακοινωθεί η αναστολή της λειτουργίας της.

 

Από Euronews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE