LIFESTYLE

Ζώδια: Όλες οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη (04/04)

Ζώδια: Όλες οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη (04/04)

Διάβασε την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου, από τον Νίκο Νικολάου.

ΚΡΙΟΣ
Μια πολυ καλή μέρα ,φτάνη να προσέχετε της εξαπατήσεις εσεις του 2 ου Δεκαήμερου .Οι υπόλοιποι ειστε Φάση ,να συμφωνήσετε και να υπογράψετε ,οτιδήποτε που είναι προς όφελος σας,επαγγελματικά η αγοραπωλησίες.Ευνοούνται τα συναισθηματικά και τα ταξίδια.Προσοχή στις ζημιές στο σπίτι,η και στη εργασία.
ΤΑΥΡΟΣ
Συγκρούσεις θα υπάρχου σήμερα στις πληρωμές στις δημόσιες υπηρεσίες,στης τράπεζες.Απογοήτευση για αυτούς του 2 ου Δεκαήμερου ,με σύντροφο η συνεργάτες.Αυτές της μέρες ,μπορείτε να ταξιδέψετε και να δείτε πρόσωπα,που είχατε να δείτε ,απο πολύ καιρό.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια Μέρα σήμερα γεμάτη ευκαιρίες και συμφωνίες .Γίνονται ριζικές αλλαγές ,σε βαθος χρόνου ,συνειδητά ,η ασυνείδητα,στο χώρο εργασίας σας ,η και της οικογενείας σας.Προσοχή στα οικονομικά ,να ειστε ποιο φειδώλοι σήμερα.Προσοχή στα οικογενειακά.Νεες γνωριμίες.Είναι καλές μέρες ,για νεα δεδομένα και ευκαιρίες ,που πρέπει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρον.Προσέχετε τα σχόλια ,και τα κουτσομπολιά.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επικρατεί η καχυποψία ,το πάθος η ζήλεια ,που αυτο εξυπακούει,οτι εχει άσχημα αποτελέσματα ,διότη μειώνει την προσωπικότητα και ρίχνει χαμηλά το άτομο.Κάποιες αλλαγές που γίνονται σιγά σιγά (ασυνήθιστες καταστάσεις ,μπορεί να αντιμετωπίσουν ,για κάποιους σήμερα του 1 ου Δεκαήμερου).
ΛΕΩΝ
Νευρικότητα και πολλές συναισθηματικές εκρήξεις ,ανυπομονησίες και επανάσταση ,λόγω οτι κάποιοι μαγεθύνουν ,τα θέματα ,αισθάνονται αυξημένη πίεση.Πείσμα,εγωισμός και φανατισμός .Κάποιοι ,θα προσπαθήσουν να κάνουν πράξεις ,εντυπωσιασμού ,ομος θα πέσου στο κενό και είναι ολα εις βάρος τους.Έχετε αναλάβει ,πολλές υποχρεώσεις σήμερα ,οχι μόνο στην εργασία σας,αλλά και στο σπιτι.Αποφύγετε τα νέυρα με το σύντροφο ‘η συνεργάτες .Θέματα συγγενικών προσώπων ,θα προκύψουν ,και θα προσφέρετε την βοήθεια σας.Στα οικονομικά θέματα ,θα υπάρξουν ,συγχυτικές καταστασης.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Συμφωνίες,στόχοι και συζητήσεις ,μπορεί να επιτευχθούν σήμερα.Φτάνει να επικρατήσει η υπομονή και συγκαταβατικότητα ,με τους άλλους.Καποιοι απο εσας ,εχου ευχάριστη μέρα στα ερωτικά τους.Μια οικονομική επιτυχία ,σας περιμένει ,αυτες της μέρες.Αποφύγετε την ανυπομονησία ,και προσπαθειστε να ειστε ψύχραιμοι και ήρεμη.
ΖΥΓΟΣ
Ξαφνικές αλλαγές συναισθημάτων ,Εγωισμοί και πνέυμα αντιλογίας ,επικρατεί σήμερα.Προσοχή στης επικίνδυνες ερωτικές γνωριμίες.Αν νομίζετε οτι θα πείσετε κάποιους σήμερα ,να το ξεχάσετε.Οτι συζητήσεις ,γίνου σήμερα ,δεν θα εχου κάποιο αποτέλεσμα.Προσοχη στο δρόμο.
ΣΚΟΡΠΟΙΟΣ
Μελανχολία ,στο μέγιστο βαθμό,σε ολα λόγω δυσκολιών.Αποφύγετε ανθρώπους ,που μπορεί να χάσετε και την υπόληψη σας,κάνοντας παρέα μαζί τους.Οι Πλανήτες σήμερα ,ισως σας προκαλέσουν αναστάτωση,με διάφορα απρόβλεπτα.Αποφύγετε την υπεροψία και την αλαζονεία ,που θα εχει κακή αντίδραση ,απο τους συνομιλητές σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην εμπλέκεστε ,με ανθρώπους ,που δεν γνωρίζετε καλά.Προσοχή στις απερίσκεπτες σπατάλες και εντυπωσιασμούς ,σε γνωστούς και φίλους.Ενεργοποιείστε την οξυδέρκια και διορατικότητα σας ,αυτές της μερες,για να γίνουν αποδοτικές οι εργασίες και επενδύσεις σας.Προσοχή μην έρθετε σε σύγκρουση ,με το σύντροφο σας σήμερα ,η με συγγενικά ατομα.Χαλαρώστε και ολα πάνε καλά για εσας αυτές της μέρες.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πεσμένει η Ψυχολογία σας σήμερα.Έχετε ηθική και υλική ανταμοιβή απο την εργασίας σας,απο το σύντροφο και την οικογένεια σας.Προσοχη ομος…Οτι λάμπει δεν είναι χρυσός .Γιαυτό ,χρειάζεται προσοχή στης αγορές αυτές της μέρες.Προσοχή απο συγκρούσεις ,δυστυχήματα και προσβολές.Προσοχή απο τα αιχμηρά αντικείμενα και στο ηλεκτρισμό.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι αποφάσεις σας σήμερα πρέπει να πέρνουν απο έλενχο ,διότη μπορεί να είναι λανθασμένες.Προσοχή στο στομάχη ,και στον χειρισμό ματαλλικών αντικειμενον ,η ηλεκτρικών μηχανημάτων.Συζητήσεις στην εργασία η στην οικογένεια ,μπορεί να παρου ,μια άσχημη τροπη.Μπορεί να δωσετε,η να πάρετε προσβολές ,η να σαμποτάρετε τον εαυτό σας ,με αψυχολόγιτη συμπεριφορά που θα λειτουργίσει ,εις βάρος σας.
ΙΧΘΕΙΣ
Προσοχή στα οικονομικά σας.ΜΗΝ Ρισκάρετε σήμερα σε τυχερά παιχνίδια .Τα συναισθηματικά σας ,εχου σκαμπανεβάσματα.Καλυτερα ταξιδέψετε σήμερα ,με ανθρώπους που σας αγαπούν.Πρέπει να γίνουν κάποιες αλλάγες.Πρέπει να βάζετε στη ζωή σας ,στόχους ,γραμμές ,πλέυσης και σχέδια εκτέλεσης.Αποφύγετε άτομα που εμποδίζουν ,στην ανάπτυξη σας.Ευνοεί καποιούς ,στα συναισθηματικά και στην διεκδίκηση του ατόμου που σας ενδιαφέρει.
ΤΟΞΟΤΗΣ:
Μην εμπλέκεστε ,με ανθρώπους ,που δεν γνωρίζετε καλά.Προσοχή στις απερίσκεπτες σπατάλες και εντυπωσιασμούς ,σε γνωστούς και φίλους.Ενεργοποιείστε την οξυδέρκια και διορατικότητα σας ,αυτές της μερες,για να γίνουν αποδοτικές οι εργασίες και επενδύσεις σας.Προσοχή μην έρθετε σε σύγκρουση ,με το σύντροφο σας σήμερα ,η με συγγενικά ατομα.Χαλαρώστε και ολα πάνε καλά για εσας αυτές της μέρες.
Νίκος Νικολάου *Αστρολόγος – Μελλοντολόγος
Διπλωματούχος και νόμιμα εγγεγραμμένος

Τηλέφωνα επικοινωνίας:96333328

fAstrologos Nikos Nikolaou

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top