ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ σε Τιάγκο και… αναμονή!

ΠΡΟΤΑΣΗ σε Τιάγκο και… αναμονή!

Μετά τον Βεσελόφσκι η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας κατέθεσε πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας και στον Τιάγκο.

Ως γνωστόν, τα συμβόλαια των δύο παικτών λήγουν με το τέλος της σεζόν και στη Νέα Σαλαμίνα ευελπιστούν πως θα καταφέρουν να τους κρατήσουν στο ρόστερ τους.

Δείτε επίσης: Στα χέρια του Βεσελόφσκι η ΠΡΟΤΑΣΗ – Σε άλλη… φάση με Τιάγκο

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, την Τετάρτη (3/4) η διοίκηση των ερυθρολεύκων κατέθεσε την πρόταση της στον Τιάγκο ενώ το ίδιο έπραξε και πριν από μια εβδομάδα περίπου και προς τον Βεσελόφσκι.

Πλέον, το ΔΣ της βαρωσιώτικης ομάδας περιμένει τις απαντήσεις των δύο παικτών και εξελίξεις αναμένονται μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ανδρέας Χρίστου

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια με Απόλλωνα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει ότι οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο στάδιο την Κυριακή 7/4 και ώρα 18:00 έχουν οριστεί από τη γηπεδούχο ομάδα ως εξής:

Κανονικό: €12
Μαθητικό: €8
Παιδικό: δωρεάν

Παρακαλούμε όπως προαγοράσετε τα εισιτηρία σας για αποφυγή της οποιασδήποτε ταλαιπωρίας από σήμερα Πέμπτη και Παρασκευή από τις 9:00-13:00 και 15:00-18:00 από τα γραφεία του σωματείου μας!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top