«Τώρα που βράζει το σίδερο… Είναι η μόνη επιλογή» (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

«Τώρα που βράζει το σίδερο… Είναι η μόνη επιλογή» (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους φιλάθλους της Νέας Σαλαμίνας «Red Rebels» αναφέρει τα εξής:

«Ολοκληρώθηκε λοιπόν και ο πρώτος γύρος της β’ φάσης του πρωταθλήματος Κύπρου.

Ένα πρωτάθλημα διαφορετικό απο όλα τα άλλα. Ένα πρωτάθλημα χωρίς παλμό χωρίς χρώμα γεμάτο μιζέρια και βουβό σαν νεκροταφείο.

Τώρα που βράζει το σίδερο λοιπόν ζητούμε απο τους αρμόδιους στην Βουλή, στον ΚΟΑ και στην ΚΟΠ να να προβληματιστούν με αυτά που βλέπουν. Δοκίμασαν τον νόμο και απέτυχε. Τα γήπεδα είναι άδεια, τα σωματεία παλεύουν για να κρατηθούν χωρίς τους φιλάθλους τους και το κυπριακό πρωτάθλημα είναι στον αναπνευστήρα.

Ζητούμε την επαναξιολόγηση νόμου χωρίς εγωισμούς, χωρίς προκαταλήψεις με γνώμονα το καλό του αθλητισμού στον τόπο μας. Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ είναι η μόνη επιλογή.

Σε αυτό θα διευκόλυνε επίσημη τοποθέτηση από ΟΛΑ τα σωματεία.

Όσο για αυτούς τους λαϊκιστές που προτείνουν την αναστολή της κάρτας μόνο μέχρι το τέλος του πρώταθληματος -και συνάμα μέχρι να περάσουν οι εκλογές- να ξέρουν δεν χορτάνουμε με υποσχέσεις.

Ερυθρόλευκε λαέ, συνεχίζει ο αγώνας γυρνώντας τους την πλάτη και κρατώντας τα ΙΔΑΝΙΚΑ μας πανύψηλα.

Υ.Γ: Να ξέρεις θα γυρίσουμε πιστοί στην άνοιξη σου.

Υ.Γ1: ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ!

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ…ΚΑΙ Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΚΑΙΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ!!!!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Η ανακοίνωση για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το «Κράτος Μαφία» δεν άνοιξε απλώς μια νέα συζήτηση γύρω από τη διαφθορά και τη διαπλοκή στην Κύπρο. Άνοιξε ένα μέτωπο πολιτικής σύγκρουσης με βαθιές θεσμικές προεκτάσεις, φέρνοντας αντιμέτωπα τα δύο μεγαλύτερα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, επαναφέροντας στο προσκήνιο ερωτήματα για τη λειτουργία των θεσμών, τη λογοδοσία και την εμπιστοσύνη των πολιτών, προς το κράτος δικαίου.