LIFESTYLE

Ζώδια: Όλες οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη (10/04)

Ζώδια: Όλες οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη (10/04)

Διάβασε την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου, από τον Νίκο Νικολάου.

ΚΡΙΟΣ

Πρέπει να είσαι πολύ προετοιμασμένος σήμερα και αρκετά ψύχραιμος, και να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να μην παρεκτραπείς, δείξε σε όλα σου τα θέματα δίπλωματια γιατί κάποιες εξελίξεις ίσως να σε αναστατώσουν σήμερα. Στα ερωτικά σου να προσέχεις σήμερα τι αποφάσεις θα πάρεις. Επαγγελματικά πρόκειται να έχεις πολλές υποχρεώσεις τις οποίες μπορείς να τακτοποιησεις σήμερα, και να τις βάλεις σε τάξη όπως θέλεις εσύ.

Τυχερά νούμερα:5,8,9,12,13.

ΤΑΥΡΟΣ

Από σήμερα πρόκειται να ανταμοιφθείς για όλα όσα έκανες στα επαγγελματικά σου το τελευταίο χρονικό διάστημα πρόκειται να έχεις ευχάριστες εξέλιξεις. Η αισθηματική σου ζωή πρόκειται να έχει ευχάριστες εξελίξεις στη σημερινή μέρα σε ορισμένους από εσάς να έχουν και νέες γνωριμίες. Επαγγελματικά προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος με τους τριγύρω σου, για να μην παρεξήγηθεις.

Τυχερά νούμερα :12,16,19,23,28.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πιθανόν σήμερα να τερματίσει κάποια σχέση σας. Αν γίνει αυτός ο τερματισμός στη σχέση σήμερα θα είναι κάτι που θα διαρκέσει ένα μήνα. Κατά τις απογευματινες ώρες όμως, θα νιώσεις καλύτερα, αφού πρόκειται να έχεις ευχάριστες ειδήσεις και να βρεθείς με πρόσωπα που θα φτιάξεις τη διάθεση σου.

Τυχερά νούμερα :18,24,26,32,41.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα πρόκειται να δώσεις λύσεις για όλα αυτά που σε προβλημάτιζαν τις τελευταίες μέρες. Θα σου δωθούν μεγάλες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου και στα ερωτικά σου. Κατάλληλη μέρα για συμφωνίες και υπογραφές. Αισθηματικά δεν θα χορταίνεις να βλέπεις το ταίρι σου σήμερα. Αισθηματικά καινούρια πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους. Θα πρέπει να προσέξεις τα επαγγελματικά σου σήμερα, να μην σε βγάλουν από την ωραία ρουτίνα της ημέρας, από μικροπροβλήματα που πρόκειται να συμβούν.

ΛΕΩΝ

Φρόντισε να μην κάνεις περιττές αγορές. Μην κάνετε συμφωνίες και μην κλείσετε συμβόλαια. Πρόκειται να βγουν στην επιφάνεια παλιές υποθέσεις. Φρόντισε να τα χειριστείς με ψυχραιμία. Αισθηματικά θα είναι καλά τα πράγματα για σήμερα. Το ταίρι σου σήμερα θα σου δείξει την αγάπη του.

Τυχερά νούμερα :22,28,31,38,42.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρόκειται να σε φέρει σε αρκετές αντιπαραθέσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα η σημερινή μέρα. Φρόντισε να μην χάσεις την ψυχραιμία σου. Αισθηματικά πρόκειται να είναι μια πολύ καλή μέρα. Αν είσαι αδέσμευτος στη σημερινή μέρα πρόκειται να έχεις πολλές κατακτήσεις. Σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά πρόκειται να έρθουν καλύτερες μέρες όπως η Πέμπτη και η Παρασκευή.

Τυχερά νούμερα : 25,36,41,42,45

ΖΥΓΟΣ

Μία εσωτερική ανακούφιση θα σε περιτριγυρίζει σήμερα, αφού θα νιώσεις ότι κάποια από τα θέματα σου έχουν τακτοποιηθεί. Κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις, πρόκειται να συμβούν κατά τις απογευματινές ώρες. Ενώ επαγγελματικα θα αποφύγεις σήμερα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Τυχερά νούμερα :36,39,46,51,58

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλές αλλαγές πρόκειται να φέρει η σημερινή μέρα φροντίσε να τα χειριστείς όλα με τρόπο. Πρόσεξε όμως τον τρόπο που θα το διαχειριστείς. Στα αισθηματικά πρόκειται να σε κατανοήσει σήμερα το ταίρι σου. Επαγγελματικά πρόκειται να παρουσιαστούν αρκετές δυσκολίες, φρόντισε να τις ξεπεράσεις χωρίς άγχος και θυμό.

Τυχερά νούμερα :2,6,12,13,18.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια πράματα τοξότη για σένα σήμερα δεν θα προχωρούν. Καθυστέρησεις φέρνει η σημερινή μέρα. Προσέχετε κατά τις απογευματινές ώρες μην τσακωθείτε με το ταίρι σας. Επαγγελματικά πρόκειται να είναι μια καλή μέρα αφού θα σας φέρει πιο κοντά με συναδέλφους σας να ανταλλάξετε ιδέες.

Τυχερά νούμερα 25,28,36,45,50.

ΑΙΓΩΚΕΡΟΣ

Πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος. φέρνει η σημερινη μέρα. Σήμερα είναι μια μέρα, όπου μπορείτε να τακτοποιησετε όλες τις εκκρεμότητες αυτές αρκετά ρομαντική μέρα θα είναι η σημερινη για τους περισσότερους θα έχετε την ευκαιρία να ερθεται πιο κοντά με το ταίρι σας. Αρκετά θέματα προκειται να σας εκνευρίζουν σήμερα στον επαγγελματικό σας τομέα. Προσπαθήστε να κρατήσετε μια ομαλή σχέση με τα άτομα που σας περιτριγηριζουν γύρω από τα επαγγελματικά σας.

Τυχερά νούμερα : 31,35,18,5,9.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τρίτα και τέταρτα πρόσωπα πρόκειται να επέμβουν και να δημιουργήσουν πρόβλημα στη σχέση σας. Είναι μια πολύ καλή μέρα για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά, καθότι η σημερινη μέρα θα φέρει ανοίγματα για ότι έχει σχέση με χρήματα. Αισθηματικά πρόκειται να έχεις μια πολύ καλή μέρα αφού θα περάσεις όλο το βράδυ μαζί με το ταίρι σου, και θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε για μελλοντικά θέματα όσο αφορά την σχέση σας. Μεγάλη προσοχή και καλή διαχείριση στα λεφτά σας.

Τυχεροί αριθμοι :25,35,26,3,14

ΙΧΘΕΙΣ

Αρκετά θέματα του παρελθοντως πρόκειται να σε αποσχολήσουν στη σημερινή μέρα. Θα βρεις τα λάθη σου και θα τα διορθώσεις μην πάρεις καμία βιαστική απόφαση σήμερα η οποία δηποτε λανθασμένη κίνηση θα κοστίσει ακριβά τις επόμενες μέρες αισθηματικά οι αδεσμευτοι πρόκειται να έχουν καλές ευκαιρίες στη σημερινή μέρα. Συγκεντρώσου στα κυρίως θέματα που σε απασχολούν, και μην αποσυντονίζεσαι.

Τυχεροί αριθμοι: 16,21,29,36,45

Νίκος Νικολάου *Αστρολόγος – Μελλοντολόγος
Διπλωματούχος και νόμιμα εγγεγραμμένος

Τηλέφωνο επικοινωνίας:96333328

fAstrologos Nikos Nikolaou

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top