Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε για την ερωτική συνεύρεση που είχε στην Κύπρο -VIDEO

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε για την ερωτική συνεύρεση που είχε στην Κύπρο -VIDEO

Σε πολύ πιπεράτες ερωτήσεις απάντησε η Ναταλία Γερμανού στην πρεμιέρα του Θέμη Γεωργαντά.

Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε σε ποιους δημόσιους χώρους έχει κάνει σεξ, αλλά και ποιο ήταν το πιο αμήχανο πράγμα που της έχει συμβεί.

Ποιο είναι το πιο αμήχανο πράγμα που σου έχει συμβεί κατά τη διάρκεια του σεξ;

Είναι κάτι που δεν το έχω πει ποτέ. Με πήρε ο ύπνος! Κοιμήθηκα, αλλά δεν έφταιγε καθόλου αυτός. Το κρασί εγώ το σηκώνω και δεν το σηκώνω. Γενικώς δεν πίνω τίποτα. Πίνω μόνο το κρασί της φίλης μου, αλλά και αυτό περιορισμένα, δύο ποτήρια. Είχα πιει τότε τρία και κάτι. Και γενικώς ήμουν κουρασμένη και γενικώς τα έφερε έτσι η βραδιά που κατέληξε στο μοιραίο. Δεν… Και ξαφνικά ακούω μια φωνή να μου λέει “αγάπη, κοιμάσαι;”. Δεν έχω ντραπεί περισσότερο στη ζωή μου.

Έχεις κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο;

Σε ένα στούντιο ηχογραφήσεως και σε μια σάουνα. Κόντεψα να πεθάνω από τη ζέστη στη σάουνα, αλλά ευτυχώς ήταν γρήγορο. Σάουνα, σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο στην Κύπρο.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

Νέα δέσμευση για την εντατικοποίηση των προσπαθειών με στόχο την εκτέλεση των ενταλμάτων σύλληψης που αφορούν τους καταζητούμενους για τις δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE