ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιάννος Λακκοτρύπης: «Λάτρης των extreme sport, αλλά και της μετριοπαθούς πολιτικής» -VIDEO

Γιάννος Λακκοτρύπης: «Λάτρης των extreme sport, αλλά και της μετριοπαθούς πολιτικής» -VIDEO

«Δυναμικά για την ανατροπή», κυνηγά τη θέση στο Ευρωκοινοβούλιο ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Δημοκρατικής Παράταξης, Γιάννος Λακκοτρύπης.

Του Μιχάλη Μενελάου

Σε συνέντευξη που παραχώσε στο ThemaOnline, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Δημοκρατικής Παράταξης, Γιάννος Λακκοτρύπης, τόνισε την αγάπη του για τη ζωή, τη συνεχή αναζήτησή του για περιπέτεια αλλά παράλληλα και για τον ρόλο του ως πατέρας αλλά και επαγγελματίας.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα μας ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής, δήλωσε λάτρης του ακραίου αθλητισμού, τονίζοντας την ίδια ώρα πως είναι και λάτρης της μετριοπαθούς πολιτικής.

Μιας πολιτικής, το κενό της οποίας έρχεται να καλύψει η Δημοκρατική Παράταξη, όπως ο ίδιος εξήγησε, ούτως ώστε να στεγαστούν οι «πολιτικά άστεγοι πολίτες» που κυνηγούν την μετριοπάθεια και τον μεστό πολιτικό λόγο και που εχθρός τους είναι τα καθημερινά προβλήματα.

Ο κύριος Λακκοτρύπης, ανέφερε πως στοίχημα του ιδίου και της Δημοκρατικής Παράταξης είναι να λάβουν το ποσοστό στις Ευρωεκλογές που θα τους επιτρέψει να συμμετάσχουν στο Εθνικό Συμβούλιο όπως επίσης και η εξασφάλιση έδρας στο Ευρωκοινοβούλιο.

«Η ΔΗΠΑ θα εδραιωθεί στο τέλος της ημέρας και θα είναι η ευχάριστη έκπληξη των εκλογών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής.

Κληθείς να σχολιάσει την μετάβαση από τον δημόσιο στον ιδιωτικό τομέα και τώρα στα κοινά, ο κύριος Λακκοτρύπης ανέφερε πως «μεταπήδησα από τον δημόσιο στον ιδιωτικό τομέα γιατί ένιωσα πως είχε τελειώσει η προσφορά που θα μπορούσα να δώσω» ενώ την ίδια ώρα τόνισε πως είναι ένα ανήσυχο πνεύμα.

Ο κύριος Λακκοτρύπης μίλησε για την ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό του νησιού μας, την κρίση στην Ευρώπη και την επόμενη μέρα των εκλογών.

Δείτε τη συνέντευξη πιο κάτω:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top