«Δεν χωράνε λόγια ούτε λάθη από κανένα…» (ανακοίνωση)

«Δεν χωράνε λόγια ούτε λάθη από κανένα…» (ανακοίνωση)

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων της ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

«Μπροστά μας έχουμε τον ημιτελικό του κυπέλλου. Εδώ που φτάσαμε πλέον δεν χωράνε λόγια ούτε λάθη από κανένα, μόνο να τιμήσουν όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα την ιερή φανέλα του μεγαλύτερου αθλητικού σωματείου. Αδιαπραγμάτευτος στόχος η πρόκριση πάνω ………………………. και η κατάκτηση του κυπέλλου, ώστε να κλείσει με θετικό πρόσημο η χρονιά.

Όσο για τις άδειες κερκίδες, μπορεί το παρακράτος να κλείνει τα γήπεδα, αλλά η φλόγα και η κουλτούρα δεν σβήνουν. Όλοι με κίτρινες φανέλες ξεχυνόμαστε στην πόλη μας και κατακλύζουμε τον Εναέριο.

Το ερχόμενο Σάββατο το Yellow Tribe Group γιορτάζει τα 5 χρόνια ζωής του και καλούμε την Κίτρινη Φυλή στην σπηλιά μας για μια μεγαλειώδη οπαδική σύναξη.

ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Α.Ε.Λ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ»

Σημ.: Αφαιρέθηκε ένα μικρό κομμάτι της ανακοίνωσης για ευνόητους λόγους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE