Με δωρεάν είσοδο στον πρώτο τελικό πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας ανδρών

Με δωρεάν είσοδο στον πρώτο τελικό πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας ανδρών

Μέσω της ιστοσελίδας της η ΑΕΚ ενημερώνει:

«Αντίστροφη μέτρηση για τους τελικούς της ΟΠΑΠ Basket League, με την Πετρολίνα ΑΕΚ να υποδέχεται τον Κεραυνό στο Κίτιον (Παρασκευή 19/04, 19:00) στον πρώτο τελικό.

Η ομάδα μας συμμετέχει στην τελική φάση για έβδομη συνεχόμενη χρονιά και παρουσιάζεται έτοιμη για να υπερασπιστεί τα κεκτημένα και να καταφέρει στο τέλος να πανηγυρίσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας για πέμπτη φορά στην ιστορία της.

Ο τίτλος κρίνεται στις τρεις νίκες, με την ομάδα μας να θέλει να κάνει το πρώτο και αποφασιστικό βήμα την Παρασκευή (19/04) απέναντι σε ένα εξαιρετικό αντίπαλο, όπως έδειξε και σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και καλαθοσφαιριστές απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο να συμπαρασταθεί δυναμικά στην δύσκολη προσπάθεια για το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα στους τελικούς.

Είσοδος ελεύθερη.

Iσχύει κανονικά η Κάρτα Φιλάθλου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE