Μέρα Τετάρτη και στο «ΑΕΚ Αρένα» ο τελικός κυπέλλου

Μέρα Τετάρτη και στο «ΑΕΚ Αρένα» ο τελικός κυπέλλου

Την Τετάρτη 8 Μαϊου 2019 στο Στάδιο ΑΕΚ Αρένα θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Coca – Cola Γ΄Κατηγορίας & Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.

Όπως είναι γνωστό, το τρόπαιο στον ενδέκατο τελικό θα διεκδικήσουν η Ολυμπιάς Λυμπιών και ο Διγενής Ακρίτας Μόρφου που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17:00 και με τη στήριξη της ΚΟΠ θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΠ, λήφθηκαν αποφάσεις για τη διοργάνωση του τελικού και μετά από κλήρωση τυπικά γηπεδούχος ομάδα θα είναι η Ολυμπιάς Λυμπιών.

Η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 10 ευρώ, για μαθητικά εισιτήρια 5 ευρώ και παιδικό εισιτήριο 1 ευρώ. Κάθε σωματείο θα παραλάβει για προπώληση αριθμό 100ο εισιτηρίων.

Οι φίλοι της ομάδας των Λυμπιών θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την κεντρική κερκίδα και οι φίλοι του Διγενή από την ανατολική κερκίδα.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παναπεργία για ΑΤΑ: Ποιους τομείς θα επηρεάσει - Η έκκληση του Υπ. Εργασίας και οι θέσεις των συντεχνιών

Παναπεργία για ΑΤΑ: Ποιους τομείς θα επηρεάσει - Η έκκληση του Υπ. Εργασίας και οι θέσεις των συντεχνιών

Σε παναπεργία στις 11 Σεπτεμβρίου προχωρούν οι συντεχνίες για την ΑΤΑ. Στην πανσυνδικαλιστική διάσκεψη, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο οίκημα της ΠΕΟ, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις αποφάσισαν να προχωρήσουν με τρίωρη στάση εργασίας από τις 11πμ μέχρι τις 2μμ την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE