Τριήμερο καμπ στο Πελένδρι για αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών

Τριήμερο καμπ στο Πελένδρι για αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει: 

«Τριήμερο Καμπ στο Πελένδρι διοργανώνουμε από σήμερα μέχρι την Κυριακή, με στόχο την αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας μας γεννηθέντων 2006, 2007, 2008, από κλιμάκια όλων των επαρχιών.

Η αξιολόγηση θα μας βοηθήσει στον καταρτισμό των ομάδων Grassroots U13 και U14 για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Επικεφαλής του Καμπ είναι ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας, Βασίλης Μήττας και ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Grassroots, Χάρης Νικολάου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE